Кілька секретів для швидкого росту волосся


Наші волосся з плином часу втрачають свій блиск і красу, випадає і січеться. Повернути волоссю красу зовсім нескладно, необхідно лише забезпечити їм правильний догляд за допомогою нескладних секретів і прийомів. Сьогодні ми расскроя Вам кілька секретів для швидкого росту волосся.

Щоб волосся завжди були блискучими і швидко росли, необхідно підібрати підходящу гребінець для волосся. кращим варіантом буде гребінець з натуральної щетини (наприклад, гребінець від Rene Furterer (Франція)). Натуральні щетинки гребінці складаються з мікроскопічних лусочок, які допомагають надати волоссю блиску і очищають їх. Користуючись гребінцем необхідно дотримуватися деяких правил:

1. Не можна розчісувати вологе волосся, оскільки при розчісуванні вони надто натягуються і тому пошкоджуються. Більшість професійних перукарів рекомендують розчісувати волосся через вісім годин після їх миття, тому що за цей час на волосся встигає зібратися природне мастило.

2. Волосся необхідно розчісувати одним великим рухом, рухаючись від коренів до кінчиків. Природне мастило, яку виробляють фолікули або волосяні цибулини, захищає і зволожує волосся. При розчісуванні волосся по всій довжині мастило рівномірно розподіляється по всій довжині волосся. А це дуже важливо. Якщо у Вас довге волосся, то мастило в основному не доходить до кінчиків волосся, коли Ви розчісувати, а там вона дуже потрібна. Тому обов'язково дотримуйтеся цього правила.

3. В першу чергу розчісуйте заплутане волосся, а вже потім можете приступати до решти пасмам.

Існує така думка, що якщо часто стригти волосся, то вони будуть здоровішими і почнуть швидко рости. Однак це міф, так як стрижка волосся робить коротше і ніяк не позначається на їх майбутньої довжині. Якщо кінчики Ваші волосся не пошкоджені, то єдиної причиною стрижки може бути бажання мати кращий вигляд.

Довжина і товщина волосся залежить від стану коренів. В основному це закладається генетично. Прекрасний вид волосся в першу чергу залежить від здоров'я волосяних фолікул, які розташовані під поверхнею шкіри. Власне харчування фолікул і призводить до поліпшення зовнішнього вигляду волосся.

Існує кілька секретів, дотримуючись яких можна поліпшити зовнішній вигляд волосся, прискорити їх зростання, не пошкодивши фолікули:

1. Приймайте щодня мультивітаміни з мінералами. Найбільше волосся потребує цинку і біотин.

2. Не можна розчісувати волосся занадто довго і сильно, щоб не пошкодити фолікули. На зачіску повинно витрачатися стільки часу стільки буде потрібно для оформлення зачіски. А ось щіткою з натуральної щетини можна і розчісуватися довше.

3. Купуйте високоякісні гребінця для волосся, без гострих пластикових або металевих зубів. Гострі зуби – це причина виникнення посічених кінчиків.

4. Не економте на своєму здоров'ї, шампуні і бальзами для волосся повинні бути лише хорошої якості. У дешевих засобах містяться їдкі компоненти, які пошкоджують фолікули воллос, роблять ламкими волосся і дуже сушать волосся і шкіру голови.

5. Чи не стягуйте сильно волосся шпильками і гумками.

Також ще одним секретом довгих і красивих волосся є маски для волосся, використовуючи які можна швидко прискорити зростання волосся. Кажуть, що якщо використовувати маски, то можна за два місяці відростити красиві і густе волосся на десять сантиметрів. Більшість масок, призначених для швидкого росту волосся, містять інгредієнти, які тимчасово подразнюють шкіру голови, – це цибуля, мед, перець і гірчиця. За рахунок цих компонентів з'являється печіння, миттєво поліпшується приплив крові до цибулин волосся, так пробуджуються «сплячі» і активізуються мляві волосяні цибулини, що в результаті і прискорює ріст волосся.

Для поліпшення ефективності масок для росту волосся рекомендується додавати в них ефірні масла, що стимулюють ріст волосся – це масла шавлії, розмарину, лаванди, іланг-ілангу та кориці.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua