Обрізний класичний манікюр


У будь-якій справі є своя класика. Також і манікюр не залишився осторонь. Класичний манікюр являє собою найдавніше мистецтво догляду за руками і нігтями, так звана основа. Цю основу доповнювали, вдосконалювали, що в результаті призвело до виникнення безлічі інших різновидів манікюру. Але, як відомо, класика не старіє.

В класичному манікюрі існує три основних правил:

1. Бездоганна чистота: стерильність оброблюваної шкіри і інструментів.
2. Точність рухів і максимальна акуратність.
3. Дотримання встановленої послідовності дій (коригування форми і довжини нігтя, розпарювання і т.д.).

При порушенні цих правил, замість доглянутих красивих рук і нігтів можна отримати хворобливі задирки, ламкість і розшарування нігтів, запалення нігтьового валика, а також всього нігтьового ложа.

Обрезной класичний манікюр дуже часто називають мокрим, через те що він виконується відразу після водних процедур для розм'якшення шкіри.

Техніка виконання обрізного класичного манікюру

В першу чергу необхідно очистити нігтьову пластину від лаку, використовуючи рідину для зняття лаку без ацетону, наприклад, Nail Polish Remover Acetone Free від Nee Make Up (Італія), Non-Acetone Polish Remover від OPI (США).

Далі нігтям необхідно надати бажану форму за допомогою пилочки для нігтів. Рекомендуємо використовувати одну зі скляних пилок від Zinger (Німеччина). Процедуру слід здійснювати на сухих нігтях, оскільки якщо нігті будуть мокрими, то це призведе до їх розшарування. Нігті необхідно підпилювати від бічних країв до середини, але не вперед-назад. Завжди підпилюйте нігті тільки в одному напрямку для того, щоб їх не пошкодити. Пилочку слід тримати під невеликим кутом і вести нею довгими помахами від краю до центру. Обов'язково необхідно відполірувати край нігтя, щоб він був не гострим. Не можна надпилюють ніготь з боків, оскільки це може послабити його і послужити причиною тріщинки або надлому.

Після додання нігтям форми потрібно зробити водні процедури, які допоможуть розм'якшити кутикулу і підготувати її до видалення. Кращим варіантом і в той же час найпростішим є ванночка з морською сіллю. У розчин можна також додати кілька крапель ефірного масла або йоду, це допоможе уникнути розшарування нігтів.

Як тільки кутикули розм'якшуватися, необхідно не поспішаючи і обережно відсунути їх. Щоб не травмувати нігті скористайтеся дерев'яною паличкою апельсинового дерева, оскільки вона має дуже високу щільність і м'якістю.

Потім кутикулу слід видалити за допомогою манікюрних кусачок для кутикули або манікюрних ножиць для кутикули. Інструменти повинні обов'язково бути гострими, це буде гарантією відсутності задирок. А якщо задирки вже є, то їх слід видаляти спеціальними кусачками, які схожі на звичайні манікюрні кусачки. Однак вони мають скошені краї і тригранні кінчики, що допомагає їм прилягати майже перпендикулярно до шкіри. Такі кусачки є в асортименті німецької компанії Zinger – це Кусачки професійні заусенічние C-2112, які мають збільшену ріжучу частину і заточені вручну.

Далі для блиску нігті можна відшліфувати за допомогою спеціальної пилочки. Після шліфування на кутикулу необхідно нанести живильний масло для нігтів, яке необхідно втирати масажними легкими рухами в шкіру навколо нігтьової пластини і розподіляти потім по всій поверхні нігтя. Рекомендуємо використовувати масло для нігтів і кутикули Avoplex Nail & Cuticle Replenishing Oil від OPI (США), яке засноване на натуральному маслі авокадо, яке збагачене вітаміни А, E, D, B, лецитин, який живить і пом'якшує матрикс нігтя і кутикулу, а також маслах виноградних кісточок, кунжуту і соняшнику. Це засіб не містить барвників, ароматизаторів і синтетичних добавок.

Далі за бажанням нігті можна покрити кольоровим лаком, лікувальним засобом або зміцнювач.
Класичний обрізний манікюр є " швидкою допомогою " для нігтів в будь-якому стані, і навіть в дуже занедбаному.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua