Як правильно доглядати за шкірою в підлітковому віці


Підлітковий вік є критичним час в житті людини. Підлітка в цей період хвилює багато моментів: він надзвичайно критично ставиться до зовнішнього вигляду, він починає доглядати за шкірою, він вирішує проблеми, що виникають в навчальному закладі.

Також в підлітковому віці часто виникають конфліктні ситуації з батьками. Саме тому підлітки своїми проблемами не діляться ні з ким. Вони починають шукати відповіді в інтернеті. Так як у нас є така можливість, то ми зможемо допомогти підлітку вирішити одну з хвилюючих його проблем, а саме те, як правильно в підлітковому віці доглядати за шкірою.

Усім відомо, що статеве дозрівання починається в підлітковому віці, в результаті чого повністю змінюється зовнішній вигляд підлітка і його поведінку. Під час статевого дозрівання дуже активні залози внутрішньої секреції, які виділяють в кров гормони. У підлітковому віці йде активний розвиток шкіри і волосяних покривів. Також в цьому віці особливо активна робота сальних залоз, внаслідок чого з часу виділяється жир, волосся і шкіра знаходять не дуже добре вид.

Жирна шкіра надзвичайно швидко забруднюється, а бруд і пил забивається в досить таки розширених вивідних протоках залоз. Такий прояв називають «вугри». Шкіра втрачає свій прекрасний вид, знаходить темно-сірий колір, що надзвичайно засмучує підлітків.

Шкіра в підлітковому віці потребує ретельного догляду, оскільки підліток прагне виглядати гідно, а не недбало. Необхідно індивідуально підбирати засоби для догляду за шкірою, такі як: шампуні, бальзами , гелі для душу, маски, скраби, креми та інші засоби, які в подальшому будуть контактувати зі шкірою. Обов'язково при виборі необхідно дивитися на склад всіх коштів, так як на сьогоднішній день випускається багато неякісної продукції, що відразу ж позначається на стані шкіри. Такі кошти найкраще купувати від торгових марок зі світовим ім'ям і багаторічним досвідом.

Особливо потрібно бути обережними дівчатам, які користуються різними косметичними засобами, не замислюючись про їх склад. А варто було б, тому що краса може обернутися не тим боком, і в результаті все може закінчитися вельми сумно.

Якщо Ви володієте жирною шкірою, то тоді її потрібно ретельно очищати за допомогою спеціальних ощіщающіх коштів. При умовно не користуйтеся гарячою водою, тому що вона може привести до відкриття сальних залоз, що потім ще більше погіршить всю ситуацію. Тому тим підліткам, у яких шкіра жирна, гарячою водою вмиватися можна лише один раз в тиждень, однак особа відразу ж необхідно обполоснути холодною водою для того, щоб уникнути в майбутньому проблем зі шкірою обличчя. А в інші дні слід умивати шкіру холодною водою – це буде тонізувати її і звужувати пори, зменшитися сальність шкіри. Після вмивання шкіру необхідно протирати тонізуючим засобом на безспіртовим основі.

Якщо ж Ви володієте сухою шкірою, то тоді необхідно заповнити відсутню жири і збільшити її вологість. Тому суху шкіру обов'язково потрібно очищати за допомогою зволожуючих очищувальних коштів. А, після процедури очищення на шкіру слід ще й нанести жирний крем.

Серед підлітків існує така думка, що дуже шкідливо наносити на ніч різні креми, тому що може порушитися дихання шкіри. Це дійсно так, але тільки не зовсім. Просто крем потрібно вміти наносити правильно. На ніч слід наносити тонкий шар крему, а не такою, якою деякі наносять.

Тепер Ви знаєте, що за шкірою необхідно доглядати навіть в підлітковому віці, оскільки турбота за нею надзвичайно важлива. І пам'ятайте, що чим раніше Ви візьметеся за догляд за своєю шкірою, то тим краще в майбутньому збережеться її свіжість і молодість, тому що шкіра старіє не тільки лише в результаті старості людини, а також і від неправильного догляду. Сподіваємося, що наші рекомендації допоможуть Вам у такий непростий період життя.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua