Засоби для шкіри навколо очей для боротьби з ознаками старіння


Самі типові ознаки старіння – це темні кола і зморшки під очима. А саме інтіресное це те, що вони найчастіше з'являються одночасно. Однак потрібно знати і те, що темні кола можуть бути ознакою не раннього старіння шкіри, а інших проблем в організмі, як, наприклад, алергія або хронічна втома. При появі під очима темні кола і зморшок слід звернути пильну увагу на стан шкіри.

Основною причиною появи під очима темних кіл є те, що в організмі в процесі старіння знижується рівень вироблення колагену. Також дуже багато факторів навколишнього середовища викликають появу маленьких зморшок в області очей. Такі зморшки часто називають «гусячими лапками».

З роками шкіра в області очей ставати все тонше, на ній вимальовуються кровоносні судини, що часто призводить до виникнення темних кіл під очима. Проте, з будь-якою проблемою, яка пов'язана з ніжною шкірою навколо очей, незалежно від конкретної проблеми (зморшки це або ж темні кола), можна впоратися, правильно підібравши спеціальні засоби для догляду за шкірою навколо очей.

Кошти від темних кіл під очима

На сьогоднішній день існує безліч засобів, за допомогою яких можна позбутися від проблем зі шкірою навколо очей або створити для їх профілактики комплексний догляд за нею. Крім кремів і гелів за шкірою в області очей можна доглядати за допомогою спеціальних косметичних масок, які, як правило, наносяться на ніч. Протягом усієї ночі ці маски впливають на шкіру, насичуючи клітини вологою і відновлюючи їх. В результаті вранці шкіра навколо очей знаходить свіжість і молодість.

Методичне і систематичне використання кремів для шкіри навколо очей допоможе Вам забути про найпоширеніші проблеми шкіри: припухлість під очима, зморшках, темних колах, опухлих століттях і лініях навколо очей.

Для усунення темних кіл під очима рекомендуємо використовувати такі креми і гелі: крем для контуру очей NativAge La Creme Contour des Yeux від La Colline (Швейцарія), інтенсивний омолоджуючий крем для контуру очей Expertise Age Contour Intense Youth Eye Cream від Phytomer (Франція), ліфтинг-гель для очей Lifting Eye Gel від Jean D'Arcel (Франція - Німеччина), платиновий крем для контуру очей Platinum Eye Contour Cream від Miriam Quevedo (Іспанія), встановлювати крем проти зморшок для шкіри навколо очей Luxury Anti-Wrinkle Eye Cream від Declare (Швейцарія), гель від темних кіл під очима Regard Delicieux від Phytomer (Франція).

Засоби для догляду за областю навколо очей з пептидами

Більшість косметичних сучасних засобів для шкіри навколо очей засновані на таких особливих речовинах, як пептиди. Пептиди також як і фруктові кислоти допомагають відновити і вилікувати пошкоджені клітини. Такі креми і гелі особливо ефективні в боротьбі з припухлостями і депігментацією шкіри.

Найчастіше темні кола навколо очей вказують на те, що організм не здатний виводити токсичні речовини – це в результаті призводить до депігментації і потемніння крові. Косметичні засоби, до складу яких входять пептиди, сприяють розгладженню і освітленню шкіри навколо очей, знижуючи прояву ознак старіння. Найефективніші в боротьбі з темними колами навколо очей – це такі різновиди пептидів як палмітол олигопептид, галоксіл, палітол тетрапептид і хризин. Дані речовини знижують кількість рідини, яке накопичується навколо очей, за рахунок стимулювання циркуляції потоку лімфи.

Найкращими кремами і гелями для контуру очей з пептидами є крем для контуру очей з активними антивіковими компонентами Premium Prestige Contour yeux Prestigieux від Simone Mahler (Франція), контурний крем для очей і губ проти перших зморшок Pulpe Vitaminee First Wrinkle Eye Cream від Caudalie (Франція), гель для шкіри очей Gel Beaute des Yeux від Jean D'Arcel (Франція - Німеччина).

Засоби для шкіри навколо очей з ретинолом

Засоби для контуру очей з ретинолом часто входять в антивікові косметичні лінії. Креми з ретинолом підтягують і розгладжують шкіру в області очей, зменшуючи або зовсім прибираючи зморшки. Ретинол впливає на відмерлі клітини шкіри навколо очей, м'яко отшелушивая їх і попереджаючи цим депігментацію.

Такі креми з ретинолом слід вибирати, дотримуючись реомендацій дерматолога, тому що при неправильному підборі крему надмірно високий рівень ретинолу здатний привести до алергічних реакцій.

Прекрасний результат показують такі кошти з ретинолом для догляду за шкірою навколо очей: омолоджуючий крем «Q10 Ретинол» для контуру очей і губ Q10 Retinol Eyes & Lips Сontour Cream від Anubis (Іспанія), мультивітамінний крем для очей Ретинол Reti des Yeux Xtreme від Jean D 'Arcel (Франція - Німеччина), крем відновлює від зморшок Lift Moist EX Essence A від Isehan (Японія).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua