L'Eau 2 Kenzo - спонтанні і живі аромати для неї і для нього


Для нового літнього сезону 2012 модний бренд Kenzo (Кензо) презентував нові варіації своїх легендарних ароматних композицій L ’ Eau par Kenzo, які своєю появою підірвали індустрію парфумерії: в 1996 році жіночий аромат L'eau Par pour Femme і в 1999 році чоловічий аромат L'eau Par pour Homme. Натхненням для створення спонтанних і живих ароматів L ’ Eau 2 Kenzo pour Homme і L ’ Eau 2 Kenzo pour Femme послужили найяскравіші враження від життя у великому місті.

Головною мотивацією для новинок від Kenzo стала Вода, Чистота і Свіжість. Аромати L ’ Eau 2 - спонтанні, інтимні і живі.

L'eau 2 Kenzo pour Femme – блискуча, чиста, повітряна свіжа ароматна композиція для представниць прекрасної статі, прикрашена квітковими і фруктовими нотками. Творцем аромату є парфумер Дафна Бюже (Daphne Bugie).

Ніщо так не освіжить як чиста вода, яка є джерелом життя. Якраз тому основа парфуму L'eau 2 Kenzo pour Femme – це водні акорди. Пориньте в фруктово-квітковий аромат цієї композиції – і Ви на собі відчуєте всі його чарівну дію.

Енергійний аромат відкривається трепетними акордами персика і бадьорого лимон – поєднання солодкого і кислого, настільки приваблюють і розбурхують. У серці композиції між собою гармонійно переплітаються жіночні нотки чуттєвої троянди, чарівної фрезії і таємничого лотоса. У підставі ароматної піраміди нотки кедра і білого мускусу, які привносять безтурботність і підтримку у відновленні сил.

L'eau 2 Kenzo pour Homme – це яскрава, свіжа, енергійна ароматна композиція для чоловіків, яка наповнена цитрусовим тонізуючим акцентом. Аромат просочений вібраціями шумного мегаполісу, нібито ковток прохолодної свіжої води в літню спеку. Парфуми L'eau 2 pour Homme від Kenzo створений для енергійних, впевнених в собі чоловіків, які вміють отримувати від життя задоволення і бути завжди і всюди на висоті. Жоден володар аромату Kenzo L'eau 2 pour Homme не буде ніколи обділений увагою жінок.

Істинно річний , освіжаючий парфум створений парфумером Сонею Констант (Sonia Constant), що надихнулася проведеним в Римі безтурботним відпочинком і чистою водою, яка є символом чистоти і свіжості, однією з найбільш неприборканих і сильних стихій, кристальні крапельки якої створюють величезну хвилю, сповнюється повітря енергією і бадьорістю.

Ароматна композиція L'eau 2 Kenzo pour Homme відкривається терпкими акордами імбиру, які приправлені свіжими апельсиновими і соковитими грейпфрутовий нотками. Початкові ноти гармонійно переходять в акорди «серця», яке зачаровує ароматом терпких плодів ялівцю і ніжною лаванди.

Чуттєве завершення ароматної композиції засноване на поєднанні деревних відтінків ялинового дерева, кедра і ветівера, які нібито мимовільна гра в спокушання, притягують увагу жіночої статі.

Флакони ароматів L'eau 2 Kenzo виконані в єдиному стилі – витягнута форма, силует, який повторює контури океанських хвиль, і скляна прямокутна кришечка. Парфуми мають єдина відмінність – колір дозатора: в жіночому ароматі він малинового кольору, а в чоловічому – оранжевого.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua