Аромат Very Irresistible Electric Rose - рок-н-рольний парфумерний шедевр від Будинку Givenchy (Живанши)


Вже протягом дев'яти років аромат Very Irresistible від Givenchy (Живанши) є одним з найуспішніше проектів в парфумерної індустрії. Історія, яка розказана Будинком Givenchy про музу Very Irresistible – американській актрисі і моделі Лів Тайлер (Liv Tyler), – це історія дорослішання юної, енергійної і життєрадісної дівчини, яка змінюючись змінює навколо себе світ. Кожна ароматна композиція Very Irresistible розкриває все нові грані першого аромату від Givenchy – Very Irresistible, заснованого на яскравих нотах троянди.

Новий шедевр парфумерії в лінії ароматів Very Irresistible, отримав назву Very Irresistible Electric Rose , – це ода рок-н-ролу. Новинка з'явилася навесні 2012 року – це «сталева троянда з шипами»!

Very Irresistible Electric Rose – це новий образ молодої бунтарки великого сучасного мегаполісу: зухвалої і впевненої, легковажною і безтурботної, кокетливою і безмежно чарівною, непередбачуваною і навіженої, як всі жінки!

В даному ароматі чудово поєднуються один з одним темперамент бунтівника і незвичайна елегантність і витонченість. Ароматна композиція розкривається світлими і свіжими нотками лимона, чорниці, вербени і базиліка. Нотки серця висловлюють всю красу і витонченість троянди, яка змішана з акордами анісу і фіалки, оповитою росою. Основні нотки пахнуть акордами кедра і перлового мускусу.

Змінився до пари героїні і знаменитий флакон Very Irresistible. Романтичний рожево-бузковий колір флакона змінився на білий, напівпрозорий, з візерунком з срібних вишуканих троянд з зухвалими шипами. Стиль флакона Very Irresistible Electric Rose став більш відточеним, проте не позбавленим ніжності завдяки яскраво-рожевому назвою по центру. Яскраві букви приковують увагу до себе неоновим світлом. Електричне сяйво флакона виглядати ще більш жіночно і вишукано.

Під кришечкою упаковки кожного флакончика Very Irresistible Electric Rose криється секретний код, який дозволить кожній покупниці аромату скачати заводну пісню Need You Tonight, яку виконує Лів для ТВ-кліпу цього аромату від Givenchy.

Кліп знімався на студії продюсера і артиста Девіда Ситек. Лів Тайлер виконала кавер на пісню Need You Tonight знаменитої групи INXS, і від попередньої усміхненою юної дівчини не залишилося і сліду: їй прийшла на зміну трошки таємнича, трішки бунтівна рок-н-ролльщіца, знає чого хоче, і обирає ніжний і в той же час привабливий і магнетичний аромат Very Irresistible Electric Rose.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua