Різновиди антивікових кремів



Якщо на Вашій особі з'явилися перші зморшки, то це означає, що прийшла пора замінити звичайні косметичні засоби по догляду за шкірою на антивікові. Проте, перед тим як бігти за покупками, візьміть до уваги, що деякі антивікові креми не усувають, а тільки маскують зморшки, а сироватки і концентрати не допоможуть , якщо їх не використовувати в Протягом мінімум трьох тижнів.

На сьогоднішній день у дерматологів та косметологів відсутня однозначна відповідь на хвилююче всіх представниць прекрасної статі питання про те, коли ж шкіра починає старіти. Одні фахівці залякують, що процес старіння запускається відразу ж після народження, а інші впевнені, що він починається в період статевого дозрівання. Однак у більшості з них збігається думка, що перші зморшки можуть виникнути в будь-якому віці – це залежить від способу життя і спадкової схильності. На щастя, із зморшками можна і необхідно боротися. Найважливіше – це правильно підібрати косметичні засоби з позначкою anti-age.

Все антивікові креми можна умовно поділити на чотири групи. До першої, найчисленнішою гуппі, відносяться кошти, активні речовини яких пробуджують приховані резерви клітинок і змушують їх працювати також як і в юному віці. Одночасно ці креми ще й стимулюють синтез колагену, який відповідає за пружність і міцність шкіри. Також дані кошти наповнюють живлющою вологою епідерміс і борються з вільними радикалами, які нещадно руйнують наші клітини.

Визначити такі антивікові креми зовсім нескладно. Зазвичай в їх склад входять ембріональних клітин і екстракти плаценти, молекулярний кисень, гіалуронова кислота, тваринний колаген, коензим Q10, фітогормони, вітаміни А, Е, С, фруктові кислоти і цілий ряд інших речовин. Всі ці компоненти мають потужне омолоджуючу дію, однак на миттєвий результат від використання крему можете не розраховувати. Навіть через тиждень систематичного застосування Ви навряд чи виявите видиме поліпшення. Шкіра почне вирівнюватися, а зморшки розгладжуватися не раніше, ніж аж через два місяці. Однак ефект збережеться на довгий час.

До другої групи належать креми, які називаються миорелаксантами, що спеціалізуються виключно на мімічних зморшках, які в основному з'являються набагато раніше вікових. До складу таких кремів входять компоненти, поступово розслаблюючі дерму, внаслідок чого вона припиняє активно скорочуватися слідом за мімічними м'язами і змінювати епідерміс. Але, на жаль, навіть при систематичному використанні міорелаксантів наявні мімічні зморшки на шкірі не разгладятся повністю, але також і не стануть глибше найближчим часом. А це безперечний плюс.

До третьої групи відносяться креми, які збагачені силіконовими компонентами і гіалуроновою кислотою. Ці дві складові проникають в непривабливі зморшки на шкірі, заповнюють їх зсередини і наче б виштовхують наверх, роблячи менш помітними. Майже відразу шкіра розгладжується, однак ефект тримається не довго. через кілька годин зморшки повертаються назад і їх знову необхідно «виштовхувати» кремом. Тому подібні засоби ідеально підходять для виходу в світ, скажімо, щоб мати відмінний вигляд на вечірці, але не для постійного застосування.

До четвертої групи належать креми, які взагалі не боряться із зморшками, вони просто камуфлируют їх. Такі засоби засновані на світловідбивних полімери, які заповнюють зморшки і візуально їх розгладжують, відображаючи світло. Шкіра виглядає гладким, однак, на жаль, це лише тільки ілюзія. Насправді зморшки НЕ зникають.

Фахівці стверджують, що оптимальним для знайомства з антивіковими засобами є вік 35 років. Проте, краще відштовхуватися від стану шкіри, а не від паспортних даних. Ледве помітні, намічені зморшки – вже достатня причина звернути увагу на косметику з позначкою anti-age. Думка, що проблему легше попередити, ніж потім вирішити, актуально також і в питаннях старіння шкіри. Однак пам'ятайте, що використовувати антивікові креми можна лише в тому випадку, якщо вікові зміни вже видно. Такі косметичні засоби не підходять для профілактики старіння.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua