Legend Special Edition - класична, чуттєва елегантність від Montblanc (Монт Бланк)


Montblanc (Монт Бланк) в 2010 році створив дивовижний аромат з потужним найменуванням Legend, який вторив статусним аксесуарам модного будинку. Ця класична фужерні ароматна композиція гармонійно поєднувалася з парфумерної молекулою Evernyl, яка передає чуттєвість дубового моху. Оскільки оригінальна варіація аромату Legend отримала міжнародну славу і безперечну популярність, дизайнерський модний будинок Montblanc прийняв рішення в 2012 році продовжити лінію спеціальним запуском аромату Legend Special Edition.

Olivier Pescheux (Олів'є Пешо), творець нового аромату Legend Special Edition, переосмислив легендарну оригінальну композицію для того, щоб створити більш прохолодний і легкий аромат для літнього сезону. Прославлений парфумер щедро розбавив класичне пахощі деревно-фужерних ноток зухвалим звучанням крижаного бризу для створення ілюзії весняної свіжості.

Новинка Legend Special Edition призначена для весняно-літнього періоду, а також для денного часу. Цей легкий і свіжий парфум від Montblanc сподобатися діяльним і активним чоловікам.

Ненав'язливе звучання і делікатний характер аромату Legend Special Edition дозволяють використовувати його майже кожен день. Новий парфум має достатню стійкість.

Нова парфумерна композиція має свій секрет – це дивовижне поєднання м'яти і охолодженого імбиру з новим інгредієнтом, розробленим будинком Givaudan, який володіє неймовірною ароматичної свіжістю, подібної на аромат полину.

Основне звучання аромату Legend Special Edition пахне нотками лаванди, жасмину і троянди. Прихованими гранями ароматної композиції є відтінки цитрусових фруктів: бергамоту і мандарина, які надають парфуму хвилю свіжості. Класичне пахощі аромату Legend замінює легкість. Сандал, боби дерева Тонка, суха амбра і молекула Evernyl з запахом дубового моху, наповнюють Legend Special Edition чуттєвої, класичною елегантністю.

Культовий аромат Legend Special Edition від Montblanc має таємничий флакон. Чорний колір флакончика парфуму Legend в новинка 2012 року замінює синій матовий колір. пляшечка такому кольорі надає звучанню аромату Legend Special Edition додаткову свіжість.

Важкий, округлий флакончик новинки вторить прославленої ручці Meisterst ü ck. Синє матове скло флакона прикрашена зверху сріблястим аксесуаром, на якому викарбувано класична зірка модного будинку Montblanc, що безперечно є мужнім об'єктом мрій.

Новий аромат Legend Special Edition від Montblanc представлений у флаконі об'ємом 100 мл в концентрації Eau de Toilette.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua