Garni - унікальний засіб проти облисіння і випадання волосся від Арменфарм



У наш час дуже часто зустрічаються лисі люди або люди з рідким волоссям. 65% представників чоловічої статі страждають облисінням, яке також не обійшов стороною і жіночу половину людства, особливо після 40 років.

На щастя, зараз вже на косметичному ринку з'явився лосьйон від випадання волосся і облисіння Garni (Гарні) від Арменфарм. Лосьйон Garni створений на основі старовинного і рідкісного рецепта з настоїв цілющих трав кропиви, лопуха, ялівцю, полину, череди, хмелю, які вирощувалися в екологічно чистих регіонах Вірменії.

Унікальний склад лосьйону Garni дозволяє використовувати його від облисіння і випадання як жіночих, так і чоловічих волосся. Лосьйон Garni зміцнює коріння волосся, чудово живить шкіру голови, активізує обмін речовин в цибулинах волосся, покращує ріст волосся, захищає волосся від ламкості і відновлює їх структуру, активізує повторний ріст волосся. Протягом 3-7 днів значно зменшується випадіння волосся. Лосьйон Garni не призводить до залежності.

Механізм впливу лосьйону Garni

Головним механізмом впливу рослинного лосьйону Garni є придушення переобразованія тестостерону в дигідротестостерон за допомогою інгібіторів 5-альфа-редуктази. Переобразованіе тестостерону в дигідротестостерон – це основна причина випадання волосся.

Якщо тестостерон в нормі, то він вільно циркулює в крові і відводиться нирками. Сальні залози і цибулина кореня волосся виробляють особливий фермент 5-альфа-редуктаза, переобразовивающій тестостерон в дигідротестостерон.

Вплив дигидротестостерона на волосяні коріння:

        
  • володіє токсичним впливом на волосяні коріння, особливо на корені волосся на маківці голови;
  •     
  • породжує атрофію волосяних сосочків, а також спазм капілярів і волосяного кореня, порушує їх харчування;
  •     
  • активізує секрецію сальних залоз, збуджуючи жирну себорею;
  •     
  • затримує ріст волосся, що надалі призводить до їх утоншенію, крихкості, ламкості і знебарвлення.

Властивості унікальних настоїв трав, що входять до складу лосьйону Garni:

Кропива (Urtica) – відвари і настої кропиви запобігають і зупиняють випадання волосся, чудово допомагають при жирній себореї. Листя кропиви містять величезну кількість вітамінів (С, A, B1, B2, B3 і K), калію, заліза і міді. Після застосування настоїв із кропиви волосся стає пишним і знаходять здоровий блиск.

Хміль (Humulus lupulus) – екстракт шишок хмелю традиційно включають до складу засобів для зміцнення волосся. Хміль чудово відновлює жировий баланс шкіри голови і волосся, покращує в епідермісі обмінні процеси, запобігає виникненню лупи і зупиняє випадання волосся. Про таке унікальній властивості хмелю знали ще наші предки. Багато років тому шишки хмелю сушівалі, потім подрібнювали в пил і далі втирали в шкіру голови. згодом цих дій волосся тривалий час залишалися блискучими і чистими, а шкіра голови здоровою.

Ялівець (Juniperus) – володіє знезаражувальним дією. Плоди ялівцю містять ефірну олію, мурашину, яблучну і оцтову кислоти, цукор, смолисті, гіркі, пектинові та інші корисні речовини. Ялівець в усі часи високо цінувався в дерматології і косметології. І в наш час з його допомогою позбуваються від плешивости, відрощують і зміцнюють волосся.

Лопух або Реп'ях (Arctium) – одне з найбільш використовуваних рослин в народній медицині. настій і відвари кореня лопуха використовують зовнішньо для зміцнення волосся при облисінні, а також для лікування захворювань шкіри.
Полин (Artemisia) – застосовується з давніх часів для лікарських цілей. Полин використовують для зміцнення волосся.

Череда (Bidens) – відвари і настоянки трави череди використовують в лікувальних цілях, оскільки вона містить величезну кількість вітамінів і активних речовин. Використовують для лікування алопеції кругоподібної (гніздову плешивости).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua