Модний макіяж на Новий рік 2013



Напередодні Нового року жінки завжди замислюються про свій спосіб в святкову ніч. Всі знають, що макіяж є далеко не останньою деталлю, якій необхідно особливу увагу. 2013 рік – це рік Чорної Водяний Змії, а це значить, що в образі повинні обов'язково фігурувати чорний колір, а також всілякі варіації зеленого і синього кольорів. Також слід зауважити, що змії сподобатися все виблискує і блискуче, саме тому навіть класичне з'єднання чорного кольору з сріблястим будуть їй до смаку.

Всі знають, що у змії завжди в центрі уваги очі, так вони виразні. Тому в даній статті ми притримає цього і розповімо про те, як зробити ефектний макіяж на Новий 2013 рік.

Для новорічного макіяжу Вам знадобиться звичайна декоративна косметика, проте краще, якщо Ви також купите що-небудь святкове – стрази, блискітки і мерехтливі тіні. Якщо Ви бажаєте виділити очі в феєричному стилі, то Вам знадобляться накладні вії і кольорова туш з блискітками. Губи в такому випадку краще фарбувати приглушеної помадою.

Макіяж очей «Морська хвиля» на Новий рік 2013

Для такого макіяжу слід підготувати тіні для повік таких кольорів: чорні, білі, блакитні та сині з легким блиском. На верхню повіку необхідно нанесьті тіні блакитного кольору, не виходячи за межі рухомого століття. Далі потрібно взяти чорний олівець для очей і намалювати їм на верхньому столітті трохи нижче брів три смужки на однаковій дистанції один від одного. Першу лінію необхідно починати малювати у внутрішнього кута ока і, огинаючи рухому повіку зверху, продовжувати трохи далі середини брови на один сантиметр нижче неї. Середню лінію слід починати малювати від верхньої межі рухомого століття, роблячи відстань 1 см від зовнішнього куточка ока, і рухатися вгору до зовнішнього краєчка брови. Третя лінія – це довга стрілка від зовнішнього куточка ока, однак вона повинна бути трохи коротше другий стрілки. Якщо стрілочки виходити не чіткими, то це не страшно, оскільки їх все одно потрібно буде розтушувати.

Далі слід нанести білі матові тіні на внутрішній кут ока, темно-сині з блискітками – на зону між першою і другою стрілкою до брови, і блискучі білі тіні – на краєчок верхньої повіки і зону між другою і третьою стрілками. Далі лінії, намальовані олівцем, потрібно підкреслити чорними тінями за допомогою тонкої пензлика.

І для завершення макіяжу «Морська хвиля» на Новий рік 2013 знадобляться накладні вії. Для ефектного образу рекомендуємо верхні вії підбирати наближені до природних, а нижні – «лялькові», з подовженими віями з зовнішньої сторони ока.

Макіяж зі стразами на Новий рік 2013

Для такого блискучого макіяжу на Новий рік 2013 необхідно підготувати накладні вії, чорні тіні, рідкі блискучі білі тіні і стрази. Нанесіть на нижню повіку чорні тіні у вигляді човника, залишивши невелику зону для рідких білих тіней. Це допоможе надати макіяжу додаткову таємничість. Далі на рухоме верхню повіку потрібно приклеїти одну за одною стрази. Як тільки стрази будуть надійно приклеєні, можна приступати до приклеювання штучних вій. Губну помаду потрібно підбирати в тон своєї сукні. Для макіяжу на Новий 2013 рік рекомендується перламутрова помада або помада з мерехтінням.

Полум'яний макіяж «Єгипет» для Нового року 2013

Якщо Ваш новорічне вбрання має теплі, навіть гарячі тони (помаранчевий, червоний, золотий), то тоді Вам чудово підійде такий макіяж. Для даного макіяжу приготуйте золоті блискучі тіні – світлі і темні, а також тіні-олівець чорного кольору.
Нанесіть на верхню повіку до брів золоті світлі тіні.

Олівцем-тінями чорного кольору намалюйте три стрілочки. Першу стрілку намалюйте по лінії росту вій на верхньому столітті. Другу стрілку слід намалювати по лінії росту вій на нижньому столітті. А третю потрібно намалювати від внутрішнього кута ока по верхній межі рухомого століття, завівши її трошки вгору до рівня зовнішньої межі брови. Далі потрібно нанести між першою і третьою стрілками яскраво-золоті тіні з блискітками.

Далі можна наклеїти накладні вії. Для полум'яного макіяжу «Єгипет» потрібно підбирати досить помітні вії. Нижні вії годі й клеїти, а просто гарненько нафарбувати власні тушшю. З таким макіяжем і в плаття в античному стилі, на Новий рік 2013 Ви будете походити на царицю Клеопатру.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua