Шкідливий вплив жорсткої води на волосся



Якщо у Вас волосся помітно тьмяніють, слабшають і втрачають блиск, то цьому є вельми просте пояснення. Якщо Ви помітили в раковині жовті кільця, на тарілках темні плями, а Ваш одяг стала неприємного жовтуватого відтінку, то це означає, що у Вас надзвичайно жорстка вода. Просто в жорсткій воді міститься величезна кількість магнію, заліза і солей кальцію, які осідають на волоссі, сильно стоншуючи їх і роблячи досить-таки млявими.

Для того щоб усунути наслідки шкідливого впливу жорсткої води на волосся потрібно застосувати демінералізаційна лікування. Якщо Ви віддаєте перевагу догляду за волоссям в домашніх умовах, то тоді прислухайтеся до наших рекомендацій.

Використовуйте спеціальні очищаючі шампуні для волосся, які допоможуть не тільки позбутися від забруднень зовнішнього середовища, а й ефективно впораються з впливом солей, які містяться в жорсткій воді. До складу таких шампунів входять спеціальні активні миючі компоненти, які нібито роздягають волосся, трошки висушуючи його. Власне тому після використання шампуню необхідно регулярно користуватися кондиціонерами і доглядають масками . Такі корисні речовини є в складі більшості шампунів, які зберігають колір фарбованого волосся. Саме тому їх рекомендують використовувати не тільки для закріплення кольору волосся, а й для того, щоб підтримати їх здоровий стан.

Ми радимо використовувати високоякісні шампуні для фарбованого волосся від відомих брендів:

1. Marine Depth SPA Shampoo від Angel Professional (Франція) – містить особливі слабкі кислотні речовини, що підтримують набагато довше насичений колір волосся. шампунь робить волосся блискучим, повними енергії та здоровими.

2. S1 After Color Shampoo від Echosline (Італія) – нейтралізує кислотні та лужні залишки, а також надає волоссю блиск і обсяг. Містить вітамін Е, зернові і молочні протеїни, які володіють відновлює і антіоксідірующім дією.

3. Radiance Enhancing Shampoo від Rene Furterer (Франція) – відновлює баланс шампунь, який м'яко очищає волосся, усуває залишки лугу, зберігає до 70% відтінок волосся і надає їм чудовий блиск.

4. Bain Vitalisant B від Leonor Greyl (Франція) – шампунь, який насичений вітамінами і рослинними екстрактами. Він очищає і зміцнює волосся, робить їх гладкими і шовковистим, робить слухняними.

5. Care R. Bagno Riparatore від Dikson (Італія) – шампунь, заснований на активно відновлює формулою. Він чудово підходить для забарвлених і пошкоджених волосся. До складу входить травяно кислота, яка тривалий час зберігає блискучий колір волосся після фарбування.

6. Extreme Caviar Shampoo For Dyed Hair від Miriam Quevedo (Іспанія) – шампунь для фарбованого волосся, збагачений екстрактом чорної ікри. Призначений для систематичного догляду за фарбованим волоссям. Заснований на високій концентрації зволожуючих і кондиционирующих речовин, які делікатно очищають волосся, даруючи їм чудовий блиск.

7. Champagne Rose Color Care Shampoo від O'right (Тайвань) – шампунь, що містить 93,9% натуральних компонентів. Він делікатно прибирає забруднення з волосся і шкіри голови. Активно живить волосся, надає їм еластичність, неповторний блиск і сяйво.

8. Otium Blossom від Estel (Росія) – крем-шампунь для фарбованого волосся, який надає їм сліпучий блиск і фантастичний яскравий колір, розкішного волосся. До складу шампуню входить інноваційний комплекс Blossom Cаre & Color, що забезпечує максимальний догляд за пошкодженими та фарбованим волоссям.

Ще одним методом борьби з забрудненнями жорсткої води є полоскання волосся яблучним оцтом. Цей старовинний спосіб застосовували ще наші бабусі. А справа в тому, що кисла оцтова середу чудово нейтралізує сольовий і лужної ефект, який, змішуючись, створює на волоссі щільний шар.

Якщо Ви бажаєте повернути до життя своє волосся і подарувати їм чудове природне сяйво, то скористайтеся нашими рекомендаціями і проводите подібну очищувальну профілактику щотижня або хоча б щомісяця.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua