Передноворічний експрес-догляд за шкірою обличчя



Новий рік є одним з найбільш очікуваних і радісних свят, який всі намагаються проводити з родичами або в компанії друзів. Природно, кожна жінка бажає в цей урочистий день виглядати якнайкраще. Однак сучасний темп життя з його постійною нестачею часу призводить до втомленому і вимотати станом в новорічну ніч, в результаті чого шкіра обличчя стає блідою, а під очима з'являються мішки і темні кола.

Якщо Вас втомили передноворічні клопоти, придбання і упаковка подарунків, черги в магазинах, робочі корпоративи і дитячі ранки, то скористайтеся нашими рекомендаціями, які допоможуть Вам усунути сліди втоми і недосипу на обличчі.

В першу чергу Вам здоровий повноцінний знадобиться сон, ну хоч би в останню передноворічну ніч. Тому відкладіть всі справи, оскільки в році, що минає Ви все одно не встигнете переробити все на світі, а Ваша сім'я і гості пробачать відсутність на столі шостого салату або двадцятого страви з кулінарної книжки. А якщо Ви виспіться, то не будете задовго до півночі клювати носом і виглядати, як жертва тортури. Виспіться всмак!

Останній день року присвятіть глибокому очищенню шкіри, бо чорні крапки на обличчі можуть зіпсувати святковий образ. Для того щоб усунути їх зробіть парову баню для обличчя. У воду попередньо додайте кілька крапель ефірного масла лаванди, герані або чайного дерева.

Після даної процедури скористайтеся маскою для шкіри обличчя. На сьогоднішній день пропонується величезна різноманітність масок, але жінкам, які бажають покращати швидко, рекомендуємо зупинити свій вибір на очищувальних масках, а також на відновлюють маски для обличчя. Можете спробувати Masque Beaute Express від Simone Mahler (Франція) – маска експрес-краса, яка володіє швидким видимим ефектом.

Також привести в порядок обличчя Вам допоможуть коллагеносодержащіе маски. Такі маски – це кращий спосіб ефективного і швидкого догляду за шкірою. Рекомендуємо скористатися маскою Velo Mask with AHA & Green Tea від Anubis (Іспанія) – це колагеновий біоматрікс з альфагідрокіслоти і екстрактом зеленого чаю. Ця маска активно зволожує і відновлює шкіру, розгладжує і підтягує зморшки, має антиоксидантну дію.

Інший метод глибоко очищення шкіри обличчя – це використання пілінгу або скрабу. Після цієї процедури отриманий ефект закріпіть очищує тоніком.

Для глибокої і стійкої гідратації шкіри рекомендуємо скористатися гіалуроновою кислотою Renovar Hyaluron Pur від Jean D'Arcel (Франція - Німеччина), оскільки вона і відновлює матрикс дерми , підтримує природний баланс вологи, моментально вирівнює і заповнює зморшки, зміцнює і розгладжує шкіру обличчя на довгий час.

Не забудьте після всіх проделаних процедур скористатися живильним кремом для обличчя.

Усунути гусячі лапки і темні кола навколо очей Ви зможете за допомогою пачи – це спеціальні накладки для експрес-догляду, які просякнуті косметичним засобом. Рекомендуємо скористатися Quick Lift Eye Pads від Jean D'Arcel – це пачи для підтяжки шкіри навколо очей, які інтенсивно зволожують і відновлюють втомлену і напружену шкіру області навколо очей. За допомогою пач всього лише за п'ятнадцять хвилин шкіра навколо очей чудово відновлюється і стає такою, що відпочила і розслабленою на вигляд.

Також обов'язково за кілька годин до Нового року зробите вечірню прогулянку. Можете прогулятися бадьорим кроком 10-20 хвилин по заметах навколо свого будинку – цього буде цілком достатньо для того, щоб шкіра переповнилася киснем.

Ще можете восспользоваться звичайним льодом, який точно є в будь-який морозилці. Як тільки шкіра починає контактувати з льодом, то спочатку звужуються дрібні поверхневі судини і розширюються більш глибокі, що забезпечує інтенсивний приплив крові. Далі поверхневі судини також розширюються, наповнюються кров'ю капіляри, починає «дихати» шкіра, збільшує клітинний обмін, розгладжуються дрібні зморшки, а на обличчі з'являється рум'янець.

Прислухайтеся до наших рекомендацій – і Ви будете найпрекраснішою в новорічну ніч!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua