Передноворічне експрес-відновлення волосся



Кожна жінка в свій графік неухильних передноворічних процедур включає візит до перукаря, так як перед святом треба освіжити колір волосся, зробити нову зачіску, а також відновити волосся. Проте, часом в передсвятковій метушні дуже нелегко викроїти на весь цей час. в присінок Нового року дуже актуальна проблема по експрес-відновлення волосся, оскільки будь-який наряд, навіть найпрекрасніший, і будь-яку зачіску зіпсувати може жахливе стан волосся.

Дуже часто проблему поганий стан волосся є неправильний домашній догляд, який досить просто трошки скорегувати. Перед святами не варто ні в якому разі різко міняти свій шампунь і кондиціонер, тому що по і незнання в поспіху волоссю можна лише тільки нашкодити. Саме тому вибір шампуню і кондиціонера краще відкласти, а напередодні Нового року полікувати волосся за допомогою інших засобів, що відновлюють для волосся.

В першу чергу для відновлення волосся рекомендуємо використовувати живильні і відновлюють маски. Чудовий ефект надають такі маски:

1. Bambu Pro Concentrate від Alfaparf (Італія) – ітенсівность маска для сильно пошкодженого волосся, яка створена спеціально для реконструкції і відновлення ослабленого та пошкодженого волосся.
2. Permesse від Barex (Італія) – маска для фарбованого волосся з маслом Аргана і екстрактом лічі. Маска інтенсивно живить волосся, надаючи їм шовковистий блиск і роблячи м'якими.
3. Energy Hair Miracle Cream від Biomed (Італія) – крем для волосся Енергія, який активно живить і інтенсивно зволожує волосся. Засіб діє миттєво, покриваючи волосся легкої захисною плівкою, яка утримує діючі компоненти всередині волосся.
4. Care R. Maschera Riparatrice від Dikson (Італія) – унікальна відновлює маска, яка вже після першого застосування дає видимий результат: дивовижну текстуру і ефект «струмуючого шовку».
5. Visible Repair Treatment від Londa Professional (Німеччина) – маска для відновлення волосся, яка має особливу салонну формулу, збагачену пантенолом, завдяки якому маска швидко відновлювати зсередини пошкоджене волосся.
6. Restructuring Mask від Orizya (Італія) – маска для відновлення структури волосся, яка збагачена зволожує і відновлює витяжкою з шовку.

Також для експрес-відновлення волосся можна використовувати ефірні масла, які рекомендується додавати в шампунь. Наприклад, ефірне масло іланг-ілангу майже універсальне, його використовують при різноманітних проблемах волосся. До того ж це масло дивовижно пахне і залишає легкий аромат на волоссі. Ефірна олія іланг-ілангу робить волосся надзвичайно слухняними і гладкими. Ще одним незамінним масло для волосся є ефірне масло чайного дерева. Воно дуже ефективно бореться з лупою, випаданням волосся і жирною шкірою голови. Ефективно стимулює ріст волосся ефірне масло розмарину. Після його испльзование волосся стає особливо чистими і легкими.

Також для швидкого відновлення волосся можна використовувати Visible Repair Express Conditioner від Londa Professional (Німеччина) – експрес-кондиціонер, призначений для активного відновлення і глибокого харчування волосся. Заснований на особливій технології Radialux Micro-Ions, яка швидко впливає прямо на пошкоджені ділянки волосся, вирівнюючи їх поверхню, регенеруючи структуру, надаючи пружність, силу і гнучкість.

Для експрес-відновлення волосся і додання їм миттєвого блиску також можна використовувати сироватки та інші спеціальні засоби. Рекомендуємо: лосьйон для блиску волосся Semi Di Lino Diamante Illuminating Shine Lotion від Alfaparf (Італія), лосьйон-блиск " Мірроу " з екстрактом східних есенцій Joc Care від Barex (Італія), двофазний відновлює спрей " Рідкі кристали " Вio Traitement Easy Shine Liquid Crystal від Brelil Professional (Італія), спрей для блиску Thermal Glanz Kur від Carlton (Німеччина), рідкі кристали з маслом насіння льону L2 Glossing Crystals від Echosline (Італія).

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua