Експрес-догляд за шкірою тіла



Ще кілька днів – і ми всі будемо зустрічати Новий 2013 рік. Якщо у Вас не вистачає часу на тривалі косметичні процедури, а Ви так хочете, щоб шкіра Вашого тіла виглядала надзвичайно на свято, то тоді ми дамо Вам рекомендації про те, як привести своє тіло в порядок за допомогою експрес-методів.

Виявляється, Усе дуже елементарно. Для того щоб привести в порядок шкіру тіла необхідно прийняти розслаблюючу ванну з додаванням морської солі і декількох крапель Вашого улюбленого ефірного масла. Така ванна допоможе розслабитися і підготувати шкіру тіла до подальших процедур. Не лежіть у ванній більше 20 хвилин, тому що шкіра буде «киснути», що не приносить особливої ​​користі.

Полежавши трохи у ванні, потрібно за допомогою жорсткої мочалки помасажувати тіло, бажано разом з скрабом, – це поліпшить кровообіг, позбавить від втоми і видалить ороговілі частинки шкіри. Чудовий ефект гарантують такі скраби для тіла:

1. Отшелушивающий скраб від Argaline (Марокко) – дбайливо, ефективно і делікатно відлущує шкіру тіла, вирівнюючи її фактуру, стимулюючи мікроциркуляцію крові і надаючи вельми приємну гладкість.

2. Energizing Body Scrub від Declare (Швейцарія) – тонізуючий скраб для тіла, який чудово видаляє відмерлі лусочки з шкіри, роблячи її рівною і більш гладкою. Також скраб приводить в норму водно-сольовий баланс, робить м'якою і бархатистою шкіру.

3. Aromatic Peeling Salt від Anubis (Іспанія) – скраб для тіла, заснований на морській солі з маслами соняшнику і солодкого мигдалю, а також ефірними маслами чебрецю, ромашки і розмарину. Скраб зволожує, відновлює, тонізує і знімає запалення шкіри.

Водні процедури необхідно завершити обливанням більш прохолодною водою, що допоможе додатково простимулювати роботу нервових закінчень, а сама шкіра тіла при контрастному душі лише поліпшить свою пружність.

Далі слід ще на вологе тіло нанесьті живильний крем, оскільки він миттєво зробить м'якше шкіру. А для того щоб створити ефект сяйва і гладкості рекомендуємо додати в крем трохи пудри – це набагато простіше, ніж потім наносити її за допомогою пензля.

Для експрес-відновлення шкіри ніг рекомендуємо використовувати прийом, який використовують моделі для відновлення краси ніг в рекордні терміни між зйомками, показами і перельотами. Отже, змішайте 1: 1 крем для ніг і автозагар. Одержаний коктейль нанесіть на ноги (які були попередньо оброблені скрабом під час прийому ванни). В результаті ви отримаєте гарний і рівну шкіру без недоліків.

Якщо ж Ви плануєте зустрічати Новий рік в короткому вбранні, то тоді на завершення процедури нанесіть на ноги автобронзат. Така хитрість не тільки візуально стрункішою ноги, а й додає сяйво шкірі ніг.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua