Як усунути лущення шкіри обличчя



Оксамитова і ніжна, без вад, як ніби персик, шкіра обличчя – це заповітна мрія будь-якої жінки. Проте, щасливиць, які задоволені на всі 100% станом своєї шкіри, не так вже й багато. Більшості представницям прекрасної статі доводиться докладати багато зусиль для того, щоб почути захоплені компліменти.

Лущення шкіри особи – це одна з найпоширеніших бід, яка може зіпсувати настрій на довгий час. Може з'явитися відчуття стягнутості шкіри, свербіж, почервоніння і лущення після вмивання – це ж серйозна проблема, з якою необхідно і можна боротися.

Перед тим як робити якісь заходи, потрібно розібратися з першопричинами лущення для того, щоб боротьба не стала безрезультатною, оскільки лущення може бути ознакою серйозного захворювання.
Однак найпоширенішою причиною лущення шкіри обличчя є неправильний догляд. шкіра починає пересихати і лущитися, якщо не дотримуватися правил гігієни або, навпаки, занадто часто і ретельно очищати обличчя, використовувати мило, сильні скраби і гарячу воду. Все це позбавляє захисного бар'єру шкіру.
Лущення шкіри обличчя також може викликати недолік поживних речовин і вітамінів, особливо навесні і зимою. А дефіцит зволоження може викликати лущення і зневоднення навіть шкіри, яка жирна від природи.

Реагує лущенням підвищена чутливість шкіри на сильний вітер, холод або активне розтирання при обтиранні особи.

Також лущення шкіри і алергію можуть викликати речовини, які додають в косметичні засоби. В такому випадку необхідно відмовитися від цих коштів.

Ще однією причиною лущення можуть стати захворювання шкіри – екзема, псоріаз або себорея. Якщо шкіра лущиться тривалий час і Ви відчуваєте сильне свербіння, то тоді обов'язково зверніться до лікаря.

Якщо ж ви впевнені, що лущення не пов'язане із захворюваннями і носить тимчасовий характер, то тоді впоратися з ним буде досить просто. В першу чергу необхідно очистити обличчя від ороговілого лущиться шару. Однак для цього не можна використовувати звичайні скраби з абразивними частинками, оскільки вони будуть травмувати незахищену шкіру і зроблять її ще більш суші. Тому краще всього використовувати надзвичайно м'які пілінги для чутливої ​​шкіри або ніжні скраби.

Після очищає процедури на шкіру обличчя потрібно обов'язково нанести живильну маску. Такі маски мають пом'якшувальною, регенерує і зволожуючу дію. Після використання живильної маски шкіра стає м'якою, сяючою і ніжною.

З лущенням шкіри допомагає також впоратися зволоження, оскільки часто його причина – це зневоднення шкіри. Саме тому після використання живильної маски нанесіть обов'язково зволожуючий крем, він пом'якшить шкіру особи і утворює на її поверхні захисну плівку, яка утримує вологу всередині.

Також для того щоб швидше усунути лущення шкіри обличчя і попередити його появу, потрібно звернути увагу на свій раціон харчування. Можливо, організму просто не вистачає необхідних корисних речовин і вітамінів, і шкіра таким чином сигналізує Вам.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua