Новинка 2013: Guilty Black - зухвалість в нуар-стилі від Gucci (Гуччі)


Аромат Gucci Guilty і аромат Gucci Guilty Intense визнали ароматами Соблазнения в дусі ХХІ століття. У цих зухвалих творах, бездоганність яких підкреслюють численні нагороди, відображені п'янка спокусливість і провокативність, нові для юних людей сучасності.

Прихильники адреналіну і яскравих вражень були полонені тими гріховними задоволеннями, які пропонував випробувати дует незабутніх ароматів.

В лютого 2013 з'являться нові версії ароматів Guilty від Gucci (Гуччі). Новинки Gucci Guilty Black та Gucci Guilty Black Pour Homme – це більш насичені і інтенсивні версії оригінальних ароматів.

В новому більш таємничому і темному ароматі Guilty Black від Gucci, історія стає більш насиченим, сильніше, відкривається нової, більш зухвалою і пристрасної гранню.

Frida Giannini (Фріда Джанніні), креативний директор будинку Gucci, каже, що створені герої ожили і стали розвиватися, а їх нова життєва глава розкривається за допомогою дуету Guilty Black.

Аромат Guilty Black прийдеться до смаку любителям адреналіну, який відкриває в своїй половинці найбільш несподівані якості: вони блискучі поодинці, а разом – нестримні. Вони не знають сумнівів і страху, якщо зачіпається пристрасть, вони безсоромні і нахабні, непередбачувані – готові завжди до будь-якого розвитку подій. Їх потяг підсвідомо: їх тягне туди, де є небезпека, туди, де можна відчути один одного.

Навіть надмірно багато – це мало для наших героїв, вони примушують один одного жити на повну. Вони знову і знову насолоджуються порушенням заборон і правил.

Gucci Guilty і Gucci Guilty Intense – це аромати гріховних насолод. У новій версії ароматної композиції, Guilty Black, будинок Gucci вибрав провокаційний глянсовий чорний, а також сяючу чистоту зеленого і червоного.

Жіночий парфум Gucci Guilty Black – це східно-квітковий насичений аромат, в якому інтенсивно відчувається гаряча чуттєвість. Аромат розкривається іскристої прелюдією червоних соковитих фруктів і сміливістю рожевого перцю, що породжує настрій молодості і зухвалості. Серце аромату пахне нудотність персика і малини з жіночною ніжністю фіалки і лілії, що створює резонуючі гармонію, в якій м'яко контрастують ніжність і безбашенность.В базі аромату чути нотка пачулі, яка є відмінною рисою ароматів Gucci. Пачулі в даному ароматної композиції викликає почуття п'янкої пристрасті, яка розкривається своєї жіночною гранню, вираженою ноткою амбри.

Чоловічий аромат Gucci Guilty Black – це концентрована зелена фужерні ароматна композиція, в якій динамізм промовляє мовою привабливості. Аромат заводить почуття вибухом енергійної лаванди і зеленого коріандру, які додають відчуття п'янкої молодості і впевненості в собі. У серці аромату через підбадьорливий акорд квіток дерева апельсина, неролі і зелених ноток розкривається пекуча мужність. В базі аромату пачулі в поєднанні з текстурної кедрової ноткою залишає відчуття привабливою енергійності.

У дизайні ароматеа Gucci Guilty Black були використані дві сплетені букви G. Цього разу логотип модного будинку, як ніколи раніше, виглядає провокаційно.

Будинок Gucci також славиться застосуванням червоних і зелених стрічок, які, подібно знаку якості, виділяють: «Зроблено в Італії», і «спадок розкоші». У дуеті ароматів Gucci Guilty Black стрічки набувають гендерну символічність: попереджувальне червоне, що сигналізує про небезпеку для героїні, і вільний зелений колір – для її альтер-его. Флакончик є затьмарена, просте чорне досконалість.

Ні для кого не секрет, що у виробах Gucci об'єднуються високі технології і високий стиль. Такий же тактильний магнетизм виражається у флакончику. Джанніні каже, що хотіла створити істинно провокаційний дизайн, але при цьому залишити прив'язку до культової лінії Guilty. Червоні деталі були використані при дизайні флакона аромату для жінки і зелені – для чоловічого аромату для того, щоб підкреслити ще раз цінуються традиції будинку Gucci.

Жіночий аромат Gucci Guilty Black з'явиться у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 75 мл, в концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода). Також з'явиться лосьйон для тіла Gucci Guilty Black pour Femme в обсязі 200 мл.

Чоловічий аромат Gucci Guilty Black буде представлений у флаконах об'ємом 50 мл і 90 мл, в концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода). Також для чоловіків буде презентовано лосьйон після гоління Gucci Guilty Black 90 мл.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua