Косметика Autrepart - подорож по чарівним провінціях Франції



Косметична торгова марка Аutrepart (Отропар) заснована в 2001 році Паскалем Дезвартом і відноситься до Groupe Batteur (Групі Батёр) – незалежної сімейної групі дванадцяти компаній, оборот якої в 2005 році склав 100 млн. євро.

З професійною косметикою Autrepart Ви підете в справжню подорож по чарівної Франції, відчуєте всю пишноту цієї унікальної країни з її смаками, ароматами, квітами і текстурами.

Для створення своєї косметичної продукції компанія Autrepart використовує тільки натуральні і корисні інгредієнти, створені на основі дарів природи Франції. Творці косметичних засобів Autrepart використовують екологічно чисті екстракти рослин, ефірні масла і рідкісні фрукти – все найкраще, що можна взяти від дивного і різноманітного рослинного світу провінцій Франції.

При розробці рецептур фахівці компанії Autrepart прагнуть використовувати якомога більше різноманітних активних компонентів натурального походження і фармацевтичних норм контролю. Косметична продукція Autrepart не тестується на тваринах.

Колекції унікальних засобів Autrepart:

Нормандская колекція – лінія косметичних засобів, родом з серця нормандської села. Продукти цієї колекції об'єднують в собі всі корисні властивості дивовижних рослин і викликають дивовижні асоціації з насиченими чарівними ароматами Нормандії. Пориньте в незабутню атмосферу колориту і покуштуйте ласощі цієї провінції Франції: яблуко, яке є культовим фруктом регіону, карамель з особливо солодким смаком – візитною карткою міста Ізігні, і, звичайно ж, молоко, поширене в регіоні і що володіє численними корисними властивостями.

Колекція бігуді – злагоджений союз моря і суші, фауни і флори, блакитний води і зелені. Бретань – прославлена ​​земля, виконана традицій. Якраз ці безкраї берега і бірюзові океанські простори дарують наічістейшая водорості, екстракт яких використовують для створення засобів колекції бігуді. Водорості – унікальний природний інгредієнт, збагачений олігоелементамі, широко використовуваний в косметичних засобах. Екстракт водоростей став основою цілого напряму в таласотерапії. Саме цей компонент і надихнув фахівців Autrepart на створення серії продуктів бігуді по догляду за шкірою, які нададуть Вам можливість відтворити чудодійні ефекти приморського SPA в домашніх.

Рожевий сад – серія засобів, створена для оспівування краси та аромату цариці квітів – троянди. Курортний клімат французької провінції Грасса особливо підходить для розведення прекрасних троянд, яких в цьому регіоні величезна кількість. Засоби колекції Рожевий сад володіють заспокійливими і пом'якшуючими властивостями, а найтонший аромат чудової білої троянди і прекрасної мальви можна відчути у всіх продуктах цієї лінії. Роза славиться своїми тонізуючими і пом'якшуючими властивостями. Саме тому вона особливо потрібна для догляду за сухою і дуже чутливою шкірою.

Сади Провансу – колекція засобів, яка охопить Вас свим колоритом і ароматами, а потім перенесе на лавандові поля і стрункі ряди оливкових дерев, які тягнуться вздовж доріг сонячного Провансу. Відкрийте для себе ювелірний аромат лаванди і розкіш корисних якостей оливи з новою серією косметичних продуктів Сади Провансу.

Колекція Гори – лінія косметичних засобів, в якій компанія Autrepart об'єднала велич і силу Альпійських гір з витонченістю і ніжністю Едельвейса. Едельвейс – це рідкісний і містичний квітка, який ще називають срібна зірка. Він володіє незвичайними пом'якшуючими і захисними властивостями. Також в засоби колекції Гори додані пряні аромати, властиві цій галузі: аромат зацукрованого каштана, чорничного пирога, шоколадної ванілі і імбирного пряника, які безумовно нагадають Вам про теплих приємних миттєвостей.

Секрети островів – лінія засобів з екзотичним шармом, яка перенесе Вас на далекі острови Французької Полінезії – серце тропічної природи. Чудові засоби для догляду за шкірою цієї колекції, створені за оригінальними рецептами, основним компонентом яких стало масло Ши (каріте) – володіє відмінним захисним і відновлює властивостями. Засоби лінії прекрасно зволожують пошкоджену і суху шкіру.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua