Морський манікюр



У всі часи жінки були незадоволені собою і тому прагнули до досконалості. Ідеально укладене волосся, грамотно підібраний наряд і бездоганний манікюр – все це є невід'ємними атрибутами зовнішнього образу сучасної представниці прекрасної статі.

При створенні образу важливо не тільки підібрати туфельки до поряд і губній помаді. Надзвичайно важливо грамотно і красиво завершити свій образ чудовим манікюром. Навіть найпрекрасніше сукню і вдалий макіяж дуже просто можуть зіпсувати недоглянуті нігті і руки.

Вже кілька сезонів поспіль в моді манікюр з білою смужкою на темно-синьому тлі. Тема моря буквально полонила серця жінок. Сьогодні на піку популярності облягаючі сукні в смужку і туфельки в морській тематиці. Тому не дивно, що морська тематика в манікюрі стала популярною.

Останнім трендом в манікюрі став лак для нігтів синього кольору з усіма його відтінками. До основного синього кольору можна додавати трошки акцентів насиченого теракотового або червоного кольорів.

Якщо ж Ви віддаєте перевагу манікюру в світлих відтінках, то не потрібно впадати у відчай. Морський манікюр запросто можна зробити в ніжних і пастельних відтінках – персиковому або ніжно-рожевому. Просто фон слід зробити небесно-блакитним лаком. Манікюр в морській тематиці можна трошки урізноманітнити стразами або кольоровими блискітками.

Як же виконати манікюр в морській тематиці? Існує безліч способів створення морського манікюру. Для цього абсолютно не потрібно бути фахівцем нігтьового дизайну або художником. Морський малюнок на нігтики можна виконати за допомогою маленької тоненькою пензлика і декількох нескладних рухів. Пропонуємо Вам розглянути кілька способів виконання манікюру в морській тематиці.

Перший спосіб

Підпиляєте нігтики і приведіть в порядок кутикули за допомогою манікюрних інструментів. Після цього покрийте нігті основою під лак. Далі нанесіть на всю нігтьову пластину білий лак. Потім візьміть синій лак і поставте тонким пензликом по діагоналі в верхньому кутку нігтя точки і відразу ж за допомогою голки почніть з'єднувати їх в довільному порядку. В результаті з'явиться малюнок у вигляді морських хвиль.

Після того, як візерунок морських хвиль висохне, покрийте його прозорим лаком або закрепителем. Малюнок можна трошки урізноманітнити за допомогою маленького камінчика або Гліттера.

Другий спосіб

Нанесіть на поверхню нігтьової пластини блакитний лак. Краще зробіть це в два шари, оскільки покриття повинне бути ідеально гладким і без просвітів. Як тільки лак гарненько висохне, нанесіть за допомогою тонкого пензлика білим або червоним лаком 2-3 вертикальні смужки уздовж нігтьової пластини. Смужки повинні покривати тільки половину нігтя. Другу половину заштрихуйте горизонтальними смужками. Можете прикрасити малюнок стразами. Все зверху покрийте закріплювачем лаку.

Третій спосіб

Нанесіть на поверхню нігтьової пластини темно-синій лак в два-три шари. Зачекайте поки він повністю висохне. Потім наклейте поперек нігтя пару смужок для французького манікюру. Зайве акуратно відріжте кусачками або ножицями.

На кінчик кожного нігтя можете приклеїти камінчик або ж поставити невеликий акцент червоного кольору у вигляді сердечка або крапельки. Після цього покрийте візерунок закрепителем.

Існує маса способів створення манікюру на морську тематику. Його головна відмітна риса – білий, різні відтінки синього і червоний лак.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua