Стовбурові клітини в косметичних засобах



За останні кілька років компанії-виробники косметичної продукції все частіше стали створювати конгломерати з вченими для відкриття компонентів, які працюють максимально ефективно. Одним з останніх б'юті-відкриттів стали стовбурові клітини, причому людські, а рослинні: яблук, винограду, морського фенхеля, морошки. Чим умови існування рослини в природі жеще, тим цінніше його стовбурові клітини.

Рослинні стовбурові клітини зустрічаються в складі кремів, масок і тоніків класу luxury. Хоч і такі косметичні засоби коштують дорого, але зате вони обіцяють багато: відновлення і повне оновлення.

Стовбурові клітини – це першооснова всього живого. Якраз вони є будівельним матеріалом всіх тканин організму. Стовбурові клітини у людини знаходяться в пуповинної крові та кістковому мозку. Однак ставлення експертів до таких експериментів неоднозначне, тому що не можна передбачити на всі сто відсотків то, як вони себе поведуть після впровадження в дорослий організм.

Але є альтернатива – рослинні стовбурові клітини. Рослини, також як люди, мають стовбурові клітини, які ще мають назву клітини зони росту. Їх добувають з нирок, пагонів, листя. Порізане рослина виділяє особливу речовину & ​​ndash; каллус, що сприяє швидкому загоєнню ран і подальшому відродженню. Каллус вчені обережно збирають і потім продовжують вирощувати його вже в лабораторії в певних умовах вологості і температури.

Стовбурові клітини рослин впливають по-особливому на людини. Найсуттєвіше в стовбурових клітинах рослин – це наявність колосальної кількості живих екстрактів. Клітини рослин не можуть стати частиною людських тканин, але зате вони можуть захистити шкіру і волосся від впливу навколишнього середовища, зробити їх міцнішими і здоровішими.

Вже на косметичному ринку з'явилися кошти швейцарської компанії Declare, до складу якого входять стовбурові клітини яблук – вони впливають на клітинки шкіри, запобігаючи її старіння, виявляють ефективне захисне вплив і стимулюють природні функції клітинок, підсилюють обмін речовин. Стовбурові клітини яблук є в таких косметичних засобах від Declare: заспокійливому кремі тривалої дії Cell Life Soothing Cell Longevity Cream, кремі від перших ознак старіння для шкіри навколо очей Youth Supreme Eye Cream і концентраті молодості Youth Supreme Concentrate.

Також стовбурові клітини рослин є в складі косметичних засобів італійської торгової марки Nouba. Наприклад, тональна основа-стик Stick Foundation базується на рослинних стовбурових клітинах, які стимулюють оновлення клітин шкіри, запобігаючи появі зморшок.

Особливим відзнакою тушею для вій Nouba є їх унікальні компоненти – рослинні стовбурові клітини Едельвейса, які чудово живлять вії і підтримують цілісність їх структури, а при необхідності навіть відновлюють їх. Стовбурові клітини Едельвейса містять такі туші для вій: Mascara Plus – Безмежний обсяг, Professional Extra Lash Mascara - Екстра Довжина, MascarONE Triple Volume - Потрійний обсяг.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua