Манікюрний набір - тонкощі вибору

Кожна друга стаття про манікюр незмінно починається з фрази про те, що «руки – наша візитна Каточка». Від такого частого використання ця істина трохи затерлася і втратила первинне звучання. Давайте проілюструємо її барвистим прикладом: пам'ятайте, як натруджені руки Скарлетт Про ’ Хара видали її справжній стан, коли вона хотіла зробити на Ретта Батлера враження успішної жінки? Стан рук може сказати про нас більше, ніж нам би хотілося.

Регулярний манікюр зробить руки ідеальними, незалежно від вашого способу життя і того навантаження, яку руки відчувають щодня. Манікюр можна робити самостійно або відвідувати салон. Але і в тому і в іншому випадку знадобляться індивідуальні манікюрні інструменти. Можливо, ви здивуєтеся: навіщо мати свої інструменти, якщо ви відвідуєте салон? Відповідь проста: манікюрний інструмент відноситься до засобів особистої гігієни, а значить, щоб уникнути неприємних наслідків для здоров'я, повинен бути індивідуальним.

Якщо ви сповнені рішучості купити манікюрний набір, не варто губитися при вигляді того розмаїття, яким рясніють сучасні магазини. Широкий вибір – це в першу чергу, можливість придбати саме той набір, який задовольнить ваші потреби.

Давайте розглянемо три головних аспекти вибору манікюрного набору: якість інструментів, комплектація і зовнішній вигляд набору. Отже.

1. Якість інструментів. Від якості матеріалу багато в чому залежить ефективність інструменту і його точність. Одного вказівки на те, що інструмент виготовлений з нержавіючої сталі - недостатньо, оскільки якість нержавіючої сталі може бути різним. Щоб не помилитися з вибором, рекомендуємо віддати перевагу продукції відомих виробників: Zinger, Zauber або Сталекс.

2. Комплектація. Кількість предметів в манікюрних наборах сильно варіюється. можна підібрати набір, укомплектований мінімальною кількістю необхідних інструментів (наприклад, пилка для нігтів, ножиці для нігтів і для кутикули, лопатки). Або купити професійний набір з повним комплектом всіляких інструментів на всі випадки життя. Ще одним різновидом є дорожні манікюрні набори – вони містять від 2 до 4 предметів, укладених в компактний футляр.

3. Зовнішній вигляд набору. Гарний футляр у вигляді рамки або місткого валізки зроблять набір не тільки практичним, але і приємним у використанні. Важливо пам'ятати, що манікюрні набори для жінок і для чоловіків мають різне забарвлення. Підбираючи набір, звертайте увагу на його оформлення, щоб не потрапити в халепу. Чоловік навряд чи заходить отримати набір в квіточку, а жінка більше зрадіє набору з витонченою забарвленням.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua