Двосторонній манікюр а-ля Louboutin



Англійська співачка, яка виконує поп-джаз, 23-річна Adele (Адель) підірвала недавно минулий церемонію музичної премії Американської академії звукозапису Grammy – вона стала володаркою аж шести статуеток. Однак це не єдине досягнення дівчата. Адель за один вечір ввела в моду новий манікюр.

Зазвичай знаменитості на червоних доріжках дуже рідко акцентують увагу оточуючих на манікюрі. Шикарне плаття і макіяж – ось основні «герої» різноманітних церемоній нагородження та інших урочистих заходів. Головне завдання манікюру – не притягати на себе увагу, саме тому нігтики повинні бути маленькими і нафарбованими нейтральним лаком.

На церемонії Grammy 2012 співачка Адель вирішила піти іншим шляхом. Неймовірно довгі і гострі нігті дівчини були пофарбовані двома лаками абсолютно різних відтінків. Майстер з манікюру Mike Pocock (Майк Покок) для Адель вибрав сріблясто-червоне поєднання. Він традиційну верхню частину нігтів нафарбував лаком блакитного металевого кольору, а під нігтями – класичним червоним лаком. Підібрати якийсь інший колір під нігтики досить важко. Бузковий, зелений, а тим більше чорний можна здалеку прийняти за бруд.

Також зверніть увагу на дуже модну фішку: колір помади повторює внутрішню сторону нігтів.

Манікюр Адель критики куртуазно нарекли Louboutin Manicure в честь безцінних творінь відомого французького дизайнера взуття Крістіана Лубутена. Точно так само як і його легендарні туфельки, червона підошва яких різко контрастує з головним кольором, нігтики фарбуються двома зовсім різними кольорами лаку: один відтінок наноситься на нігті, а інший – під нігті.

Класичний дизайн манікюру Louboutin – це чорно-червоний, однак можливі й інші варіанти. Наприклад, можете використовувати два лаку: рожево-ліловий лак з мерехтінням і кораловий – це спокійне рішення. Його можна вибрати на знайомство з мамою хлопця.

Неодмінна умова такого манікюру – дуже довгі нігті. Тому якщо Ви бажаєте повторити колосальний успіх Адель, то тоді Вам доведеться зректися короткого манікюру і відростити довге нігтики.

Представляємо Вам покрокову інструкцію виконання знаменитого манікюру Адель:

Крок 1. Нанесіть в два шари на поверхню нігтьової пластини лак блакитного металевого кольору.

Крок 2. Обов'язково почекай приблизно 5 хвилин, поки повністю висохне лак.

Крок 3. На внутрішню частину нігтів за допомогою тонкого пензлика нанесіть лак червоного кольору. Пам'ятайте, що модного дизайну нігтики повинні бути довгими!

Крок 4. Акуратно приберіть зайвий лак, використовуючи манікюрні паличку.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua