Макіяж для роботи



Багато жінок задаються питанням, як же повинен виглядати бездоганний макіяж для роботи або прогулянки по місту? Такий макіяж повинен підкреслювати достоїнства і разом з тим приховувати дрібні недоліки, а жінка при цьому буде продовжувати виблискувати, зачаровуючи своєю красою.

Усім офісним працівникам, крім дотримання офіційного дрес-коду, потрібно дотримуватися ще величезної кількості нюансів. Важливу роль в кар'єрному зростанні відіграє зовнішній вигляд. Не так давно був проведений один цікавий психологічний опитування, яке показало, що жінки з красивою зовнішністю набагато легше отримують бажану роботу і посаду. Звичайно ж, не все вирішує краса, проте людям набагато приємніше проводити бесіди з привабливим чоловіком, в результаті чого ефект від спілкування буде у багато разів вище.

Бездоганний тон шкіри

Бездоганна, природна і гладка шкіра обличчя – це можливо, якщо використовувати легкий флюїд, тонуючий крем і коректор-флюїд. Візьміть трошки флюїду на кінчики пальців і нанесіть його на обличчя. Оскільки такий крем має надлегку текстуру, то він ліквідує дрібні нерівності, надаючи шкірі ідеальної гладкості. Тональний крем забезпечує чудовий стійкий матирующий ефект, він освіжає шкіру обличчя і надає їй натуральний відтінок.

Необхідну основу також допоможе створити компактна крем-пудра. Вона без праці лягає на шкіру обличчя рівним шаром, так як має ніжну, що тане текстуру. Завдяки крем-пудрі шкіра стає ідеально рівною на вигляд, а мікрочастинки, що відбивають сонячні промені, зроблять дрібні зморшки майже невидимими. Крем-пудра після нанесення на шкіру перетворюється в невагому вуаль, що робить макіяж оксамитовим і сяючим. Але пам'ятайте, що попередньо нанесений крем повинен добре вбратися, в іншому випадку пудра ляже нерівно.

Зафіксувати крем-пудру і надати обличчю матовий відтінок допоможе Розсипчатість пудра. Насипте трошки пудри на кришечку пудрениці, візьміть пензлем, струсіть і лише потім нанесіть на шкіру обличчя, рухаючись по лінії росту Пушкова волосків.

Освіжаючий рум'янець

Чи не цурайтесь від рум'ян, бо ніщо так не освіжить обличчя, як легкий рум'янець. Проте, будьте обережні з рум'янами: краще нанести менше, чим більше! При нанесенні рум'ян трішки посміхніться і потім за допомогою кисті проведіть від скул до вух.

Приємний погляд

Для макіяжу очей Вам достатньо палетки тіней з двох кольорів, наприклад, сірі або коричневі. На куточки повік потрібно нанесьті темний колір і ретельно розтушувати до середини. На зовнішні куточки очей необхідно нанесьті світлі тіні і розтушувати під брову і на внутрішні куточки очей. Така базова техніка макіяжу універсальна, тому її можна спокійно використовувати щодня.

Належна увага також слід приділити віям. Погляд – це дзеркало душі, тому він багато що може «сказати». Підбираючи туш для вій потрібно враховувати свої особливості, скажімо, якщо у Вас не густі, але довгі вії, то тоді підбирайте туш для об'єму. Найактуальнішою для офісу завжди була коричнева або чорна туш. Кольорову туш краще притримайте для вечірнього макіяжу.

заслуговує альтернатива

Щоб губи виглядали свіжими і не здавалися неприродно нафарбованими, потрібно обвести їх контурним олівцем і потім їм же зафарбуйте. Далі необхідно дбайливо промокнути губи серветкою і покрити прозорим блиском для губ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua