Методика проведення обгортання від GUAM (ГУАМ)


Целюліт – це проблема не тільки повних жінок, але і худих. Звичайно ж, проблема надмірної ваги тільки доповнює даний косметичний недолік. Целюлітом страждає величезна кількість представниць прекрасної статі, втім, як і сильного. Для усунення «апельсинової скоринки» фахівці італійської компанії GUAM (ГУАМ) розробили антицелюлітні програми, які підбираються індивідуально.

Ефект від використання косметичних антицелюлітних засобів залежить від маси факторів:

1. стадія целюліту;
2. результатів раніше проведеного лікування (альтернативними або схожими методами);
3. віку жінки;
4. фізіологічного стану (до або після менопаузи, до або після пологів, годування грудьми);
5. статури;
6. ваги (зараз і його динаміка за минулі роки);
7. професія і рід заняття;
8. супутні захворювання;
9. фізичних навантажень (зараз і за попередні роки);
10. способу життя і виробилися звичок (культури харчування, вміння правильно розраховувати свій час і вміння відпочивати).

Процедуру обгортання рекомендується застосовувати для профілактики і лікування целюліту; корекції фігури при надмірній вазі; при в'ялості шкіри, яка пов'язана з різким зменшенням ваги; для очищення організму від токсинів, для післяпологового відновлення.

Для процедури обгортання Вам знадобиться антицелюлітна маска для тіла GUAM Fanghi d ´ Alga, яку рекомендується застосовувати в комплексі з унікальним антицелюлітною кремом Crema Anticellulite і підтягує антицелюлітний гелем Crema Gel ai Fangi d'Alga.

При 1-й і 2-й стадіях целюліту рекомендується провести 10-12 процедур обгортання антицеллюлитной маскою для тіла, при 3-й і 4-й стадіях – до 20 процедур протягом 3-4 тижнів, а для профілактики – 1-2 рази в тиждень.

На одне обгортання витрачається 100 г грязьовий маски, 10 мл антицелюлітного крему і 10 мл антицелюлітного гелю. Як додатковий аксесуар знадобиться плівка для обгортання.

Перед застосуванням антицелюлітної маски GUAM слід ретельно збовтати вміст банки. Після цього необхідно легкими масажними рухами нанести на проблемні ділянки маску рівним тоненьким шаром.

Далі потрібно обернути стегна знизу-вгору спеціальною плівкою. У перші 15-20 хвилин може з'явитися відчуття жару і легке почервоніння шкіри. Не бійтеся, це нормальна реакція. Активним компонентом антицеллюлитной маски є екстракт плюща, який створює ефект гірчичника, глибоко розігріває шкіру, підсилює обмінні процеси і мікроциркуляцію в жирових клітинах, має дренажним впливом. Ще одним активним компонентом маски є екстракт кінського каштана, який чудово зміцнює судини. Проникнути глибше біологічно активних речовин і розщепити жири допомагають ефірні масла материнки і лимона. Зняттю набряклості сприяє екстракт хвоща. А унікальний фітоекстракту водоростей, що входить до складу антицелюлітної маски, збагачує киснем шкіру, підвищуючи її дихальну функцію, активізує обмінні процеси, розщеплює клітини жиру, активізує роботу β рецепторів, що сприяє виведенню токсинів і розщепленню жирів.

Через 45 хвилин антицелюлітну маску необхідно змити теплою водою. при змиванні можна застосовувати контрастний душ з інтенсивним напором води, проте не надто холодної чи гарячої.

Далі слід провести масаж з антицелюлітною кремом. Крем потрібно втіреть легкими масажними рухами до повного вбирання. Ноги і руки слід масажувати від периферії до центру: від стоп до стегон і від кистей до плечей. Груди і спину рекомендується масажувати в зворотному напрямку, тобто від центру до периферії. Антицелюлітний крем має маслянисту текстуру, яка створює ефект ковзання, потрібний для проведення масажу. Цей крем робить шкіру еластичною і оксамитовою, підвищує її тонус і еластичність, сприяє відтоку надлишку міжклітинної рідини, а також зберігає і закріплює результати обгортання. Антицелюлітний крем GUAM бездоганно підходить для будь-якого масажу. Крем спільно з іншими препаратами становить надзвичайно ефективний антицелюлітний комплекс. Антицелюлітний крем можна використовувати сам по собі між процедурами обгортання.

Після масажу рекомендується легкими масажними рухами втіреть до повного вбирання підтягуючий антицелюлітний гель. Цей гель GUAM має високу проникаючу здатність, за рахунок натуральних екстрактів морських водоростей GUAM, каштана, плюща і мальви. Антицелюлітний гель зміцнює і тонізує шкіру, перешкоджає набряклості, приводить в норму водно-сольовий баланс, відновлює еластичність шкіри і глибоко зволожує її.

Антицелюлітні обгортання GUAM з морської брудом збільшують кровообіг, прискорюють обмін речовин, виводять токсини з клітин всіх шарів шкіри, а також тонізують шкіру, роблять її еластичною і пружною.

Методика обгортань GUAM

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua