Сироватки для стимуляції росту волосся



Однією з найбільших проблем для багатьох жінок є повільний ріст волосся. Заради довгих шикарних волосся жінки готові піти на багато що. Здорове волосся легко укладати, за ними легко доглядати.

Волосся – це дзеркало стану організму в цілому у жінки. Однак, на жаль, на сьогоднішній день густі і блискуче волосся – це велика рідкість, оскільки абсолютно здорових людей просто не існує.

Основна причина повільного росту волосся – нездатність організму забезпечити шкіру голови потрібними поживними речовинами. В результаті чого цибулини волосся стають бездіяльними, але при цьому вони не витрачають своїх функцій. Відразу ж після надходження необхідних поживних речовин в волосяні цибулини виростає новий волосок. Найефективніша передача поживних речовин – це транспортування з потоком крові. Тому для росту волосся потрібно приймати всередину різноманітні вітаміни.

Також ріст волосся сповільнюється внаслідок неналежного догляду, неправильно обрані засобів для догляду, поганого кровообігу. На зростанні волосся позначаються і стресові ситуації, а також обволікаючі їх бруд, бактерії і шкірне сало.

Для нормального росту волосся необхідні такі Мінералліт: селен, мідь, сірка, магній, марганець, кальцій, цинк, хром, калій, мідь, залізо і йод. Також благотворно на волосся впливають і різні ефірні масла, що містять в своєму складі значну кількість жирних кислот необхідних для росту волосся. На сьогоднішній день у продажу є і різні стимулятори волосяних цибулин, що сприяють росту іукрепленію волосся. Серед них виділяються сироватки для волосся.

Сироватки для волосся засновані на необхідному комплексі амінокислот, які сприяють поліпшенню росту волосся і зміцненню їх цибулин. Також в сироватці міститься величезна кількість різноманітних вітамінів (Е, В, РР, С), а також мікроелементи і B-каротин. Крім того, сироватки для волосся складаються з таких інгредієнтів, які до того ж ефективно стимулюють обмінні процеси в коренях волосся, внаслідок чого волосся набуває чинності і здоров'я.

Чудовим стимулюючим комплексом, який зміцнює волосся і додає їм життєву силу, є відновлює сироватка-люкс з екстрактом чорної ікри Extreme Caviar Restructuring Luxe Serum від Miriam Quevedo (Іспанія). Сироватка заснована на компонентах унікального ревіталізірующего впливу – екстрактах чорної ікри і силоксаном, які інтенсивно регенерують структуру волосся.

Якісно протистоїть андрогенетичного алопеції і контролює життєвий цикл волосся енергетична сироватка Care Е. Lozione Energizzante від Dikson (Італія). Ця сироватка поліпшує кровопостачання і кіслородонасищеніе фолікул, стимулює метаболізм в волосяних цибулинах.

Також постачає фолікули волосся поживними компонентами і киснем сироватка для стимуляції росту волосся Серум ВЕГФ Serum VEGF від Nanogen (Англія). Сироватка здійснює прямий стимулюючий вплив на ріст судин біля волосяних фолікулів, допомагаючи тим самим росту волосся.

Глибоко відновлює і регенерує волосся еліксир для волосся Сила Elixirs Capillaires Elixir De Matiere від Dessange (Франція). Сироватка збагачена цінними активними інгредієнтами. Засіб покриває волосся особливим речовиною, що надає їм силу і неймовірну м'якість одночасно.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua