Як зробити губи еталоном сексуальності



Кожна жінка знає, що для того щоб добре виглядати, потрібно щодня працювати. Для істинної жінки на першому місці завжди має бути догляд за собою. Не виняток і догляд за губами.

Красиві, м'які, сексуальні губки притягують погляди чоловіків і змушують їх думати про поцілунки … Ось уже кілька років поспіль найкрасивішими губами вважаються губи актриси Кіри Найтлі (Keira Knightley). На другому місці губи усіма обожнюваної Анджеліни Джолі (Angelina Jolie). Третє місце займають губи Моніки Белуччі (Monica Bellucci).

Якщо порівняти найкрасивіші губи в світі, то можна помітити наскільки неоднакові вони і їх власниці. Загальні між ними риси – це ідеальне відповідність форми губ контурах особи, їх окреслені і соковитість. Тільки лише при цих умовах губи дійсно вигляд чудово.

Кожна поважаюча себе жінка не піде в магазин за покупками без нафарбованих губ. Але також кожна з них мріє про прекрасні губах. Однак не кожна жінка знає, як необхідно правильно доглядати за губами.

В холодну пору губи піддаються сильному пересихання, і в результаті стають дуже сухими. Тому їх необхідно зволожувати. Однак слід пам'ятати, що в повазі потребує і весь організм. Намагайтеся щодня пити якомога більше води, оскільки губки стають сухими лише тоді, коли у волозі потребує весь організм.

Для красивих губ надзвичайно корисний масаж: легкі поплескування пальцями від куточків рота до центру губ. якщо губи дуже сухі, то потрібно перед масажем скористатися бальзамом або кремом для губ. Також такий масаж рекомендується робити і в носогубного трикутника, що буде сприяти розслабленню м'язів обличчя, які в результаті піднімуть губи трохи вгору. Масаж губ слід проводити двічі на день – перед нанесенням мейк-апу та після його зняття.

Доглядаючи за губами можна обмежуватися тільки лише кремами і бальзамами. Рекомендується хоч би раз в два тижні в теплу пору року і один раз в тиждень в холодну проводити пілінг губ. В цьому Вам допоможуть спеціальні скраби для губ. З проблемою сухості губ чудово справляється ексфоліант-емульсія Emulsion Lip Exfoliant від Smashbox (США). Це засіб на основі м'яти і цукру чудово розгладжує і пом'якшує губи. Також ще одним прекрасним засобом є пілінг для губ Lip peel від Masters Colors (Франція). Цей пілінг дуже ніжно відлущує губи і сприяє оновленню клітинок.

Якщо шкіра ваших губ потребує відновленні, то тоді необхідно скористатися спеціальними відновлюють засобами. Наприклад, чудово відновлює, розгладжує і захищає шкіру губ Cellular Lip Repair від La Colline (Швейцарія) – засіб засноване на відновлюють і поживних компонентах, які заспокоюють, зволожують і захищають губи від шкідливих зовнішніх факторів.

І, звичайно ж, щоб зробити губи еталоном сексуальності, необхідно користуватися якісною губною помадою. Шовковистий, багатий колір і зволоження губ подарує помада Photo Finish від Smashbox (США). Наповнить губи вологою і зробить їх разюче привабливими помада Miroir Magique від Yllozure (Франція). Забезпечить розкішний і насичений колір, антивікової догляд і зволоження губна помада з вітаміном Е Lipstick Hydrating Vitamin E від Nee Make Up (Італія). Багата поживними інгредієнтами для зволоження губ і збільшення їх обсягу суперзволожуюча помада Hydro Star Volume Lipstick від BeYu (Німеччина).


Прислухайтеся до наших рекомендацій – і Ваші губи стануть еталоном сексуальності.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua