Косметика Elicey (Єлисей) - органічний енергетичний догляд за шкірою


У сучасному світі на стан і зовнішній вигляд шкіри впливати безліч факторів, таких як ритм життя, неповноцінний сон, забрудненість повітря, стреси і т.д. А енергія всередині клітин відновлюється дуже важко. Тому французькі фахівці, надихнувшись ідеалами матінки-природи, розробили натуральні косметичні засоби Elicey (Єлисей) для відновлення енергії клітин шкіри.

Основна мета створення косметики Elicey – забезпечення шкірі, яка підлягає впливу негативних чинників, здорового і сияюще виду і призупинення її процесів старіння.

Elicey – це перша французька косметика, заснована на ексклюзивному фіто-енергетичному комплексі активних компонентів Аnti-pollution, восстанавливающем енергію клітин шкіри і запобігає її старінню. Комплекс Аnti-pollution захищає шкіру від негативного впливу стресів і навколишнього середовища, а також наслідків недосипання і вельми активного способу життя нинішніх жінок.

Elicey – це елітна косметика, яка містить більш 98.9% компонентів натурального походження. Для створення косметичних засобів Elicey використовуються дорогі, надзвичайно цінні в косметології унікальні органічні рослинні масла і рослинні екстракти, а також особливі компоненти, отримані молекулярної екстракцією, які доглядають за шкірою і уповільнюють її старіння.

Косметика Elicey сертифікована організацій Ecocert, відповідає вимогам хартії COSMEBIO, за що отримала знак стандарту BIO – це найсуворіший і найпрестижніший стандарт серед компаній-виробників біокосметікі у всьому світі.

Косметика Elicey поєднує в собі секрети природи, професіоналізм її творців і витончений французький дизайн.

Головні інгредієнти косметичних засобів Elicey:

Комплекс Anti-Pollution. Його активний компонент – міоінозіт, який отримують молекулярної екстракцією з кукурудзяних ядер. Він посилює біо-регенерацію на внутрішньоклітинному рівні аденозинтрифосфату (переносника і акумулятора енергії в клітинах) і захищає клітини шкіри від негативних іонів, які містяться в забрудненому повітрі.

Натуральне масло ши – уповільнює процес старіння. Масло ши відомо своїм потужним живильним і зволожуючим впливом на шкіру, надаючи їй м'якості і еластичності.
Екстракт органічного інжиру – збагачений пектинами, особливо галактуроновой кислотою, цукром і полісахариди, а також альфа-гідроксидні кислотами. Завдяки своєму унікальному складу екстракт інжиру проявляє потужний зволожуючий і вологоутримуючими вплив і здатний обмежувати трансепідермальних втрату води. В результаті відновлюється природний зволожуючий фактор шкіри, нормалізуються гідратаційні процеси в її верхніх шарах.

Екстракт інжиру чудово згладжує епідерміс і чудово бореться зі зморшками, роблячи шкіру еластичною і м'якою. Також екстракт інжиру проявляє освіжаючий ефект, завдяки якому заспокоюється шкіра і йде роздратування.

Косметика Elicey представлена ​​такими лініями:

Лінія Очищення – засоби цієї лінії забезпечують шкірі ретельне і ніжне очищення, довгострокове зволоження, захист. Також косметичні засоби лінії Очищення предотваращает старіння шкіри, освіжають її, надають шкірі сяючий і здоровий вигляд.

Лінія Зволоження – до складу засобів лінії входить зволожуючий комплекс, заснований на екстракті інжиру. Зволожуючий комплекс проявляє неперевершені зволожуючі властивості і допомагає шкірі зберігати водний баланс. Косметичні засоби лінії Зволоження запобігають втраті вологи шкірою, зберігають цілісність її рогового шару, активізують захисні функції шкіри і уповільнюють процес старіння. Комплекс Anti-Pollution наповнює шкіру енергією.

Лінія Регенерація – косметичні засоби цієї лінії збагачені натуральними активними компонентами, що забезпечують ефективну глибоку регенерацію і омолодження шкіри обличчя. Засоби лінії стимулюють мікроциркуляцію в підшкірній клітковині і відновлювати базально-клітинний шар шкіри.

Лінія Харчування – косметичні засоби, засновані на 100% концентірованних формулах натуральних активних компонентів (незамінних жирних кислотах, антиоксиданти, вітаміни), які забезпечують найефективніше харчування шкірі.

Лінія Пом'якшення – лінія для догляду за тілом, в яку входить крем-масло Shea & Argan Cream Rub, що володіє пом'якшуючими, зволожуючими, омолоджують і поживними ефектами, за рахунок синергії особливо цінних в косметології масел Арганії і каріте.

Лінія Релаксація – представлена ​​3-ма сертифікованими 100% натуральними масажними маслами, які володіють чаруючими і витонченими ароматами. Поєднання інгредієнтів масел покращує психологічний і емоційний стан, разом з тим зволожуючи, живлячи і наповнюючи енергією шкіру.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua