Розкішне постільна білизна - кращий весільний подарунок


Весілля не так часто буває в нашому житті. Навіть їли не брати до уваги особисту, ми практично завжди пам'ятаємо ті весілля, на яких доводилося нам бути присутнім. Одні люди пам'ятають весілля по своїм емоціям і відчуттям, інші - по тому, як багато часу довелося витратити на пошук костюма або сукні, які відповідають торжеству, але часом ми пам'ятаємо весілля у відносинах із тим, з яким успіхом ми розв'язали проблему подарунка.

на початку XIX століття з'явилася традиція дарувати на весілля весільні комплекти постільної білизни. Кожна з дівчат готувала собі в придане постільна білизна – ніж було його більше, ніж розкішніше мережива, тим оцінювався вище соціальний і майновий статус нареченої. Постільний весільний комплект прикрашав ложе молодят, і білі набори постільної білизни символізували невинність і чистоту нареченої. Такий гарнітур постільної білизни виготовлявся з льону або бавовни, а найдорожчий робився з шовку. Надалі постільна білизна стали дарувати на весілля, ця традиція зберігається і в наш час. Так виробники стали випускати спеціальні шлюбні набори постільної білизни – найкраща тканина, красивий дизайн і ручні способи обробки.

Яке постільна білизна найкраще дарувати на весілля?

На Сході вважається, що в першу шлюбну ніч молодят ліжко повинна бути шовковою, розкішної і червоною. Це віщує сімейне щастя, благополуччя і міцну, довгу любов. Тому таке святкове шовкова постільна білизна буде прекрасним подарунком на весілля.

Також чудовим подарунком на весілля буде бамбукове постільна білизна, оскільки бамбук символізує сталість, пластичність, гнучкість, силу духу, правдивість, відданість і довголіття. Бамбук також символізує вірність, вічну любов і надійність, процвітання, успіх і міцне здоров'я, активізує життєву енергію. Комплект постільної білизни володіє сильною позитивною енергетикою. Такі набори на сьогоднішній день виробляють елітні торгові марки Issimo Home, Le Vele та Arya.

Ракошним подарунком для молодят також буде постільна білизна з шовкового жаккарда з шовковою вишивкою. Такий комплект відрізняється вишуканим, тонким дизайном. Цей ефект досягається завдяки малюнку, спеціально переплетених шовкових і бавовняних ниток на тканині, а також і елементів вишивки. елегантні моделі такого постільної білизни відповідають найвимогливіший смак. Постільна білизна з шовкового жаккарда з шовкової вишивкою створює торгова марка La Scala. У цій колекції були зібрані унікальні традиції виробництва ошатного і дорогого постільної білизни. Виготовлення комплектів засноване на секретах віртуозного перетворення найтонших ниток бавовни в дороге полотно із застосуванням ажурною шовкової вишивки в якості прикраси.

Якщо ж Вам здається, що молодята ні в чому не потребують, то зробіть їм оригінальний подарунок - двоспальний комплект постільної білизни Le Garde від Issimo Home. Якість такого комплекту проявляється у всьому - починаючи від ниток високої якості і закінчуючи обдуманим дизайном. Таке постільна білизна прикрашено кристалами Swarovski, і це не просто камінці, посаджені на клей, які переливаються, а сама справжня інкрустація - кожен з кристаликів окремо пришивається на високій щільності сатин. Безперечно, такий комплект постільної білизни буде грати на світлі, надаючи спальні молодят вишуканість.

Також постільна білизна дарують не тільки молодятам в день весілля. Перший рік спільного життя пари святкується як ситцеве весілля. Молоде подружжя в цей день дарують один одному шовкові або ситцеві хусточки. А гості для подружжя готують постільна білизна та дитячі пелюшки. Найкраще буде, якщо такий подарунок піднесе теща або свекруха.

Вибрати розкішне якісну постільну білизну в подарунок на весілля Ви зможете в нашому інтернет-магазині КОСМОХІТ.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по домашньому текстилю
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua