Especially Escada Delicate notes - легковажний, вишуканий аромат для неї від Escada (Ескада)


У 2012 році відомий бренд Escada (Ескада) презентував легку, свіжу і ніжну інтерпретацію оригінального аромату Especially, вибудуваного навколо ніжної троянди, – парфум Especially Escada Delicate notes. Елегантна і витончена новинка відображає дух жінки Especially Escada, яка жадає свіжості і розкоші аромату, підхоплює її на сьоме небо. Її дух так само, як і ароматна композиція, поєднує в собі легковажність і вишуканість.

Especially Escada Delicate notes – це легковажність розкоші, це спосіб втекти від реальності, дати повну волю своїм почуттям, стати трошки дикої, зухвалої і грайливою.

Ароматна композиція Especially Escada Delicate notes вибудувана навколо рожевого серця і чудово підкреслює чуттєвість і м'якість квітки. Цей парфум нерозривно пов'язаний з природою, м'якою жіночністю оксамитової троянди і іланг-ілангу в верхніх нотах. Іскристі акорди новинки від Escada підкреслюють легкість і спонтанність туалетної води.

Аромат розкривається незабутньою свіжістю пелюсток троянди, які покриті росою, і легким чудовим присмаком груші, розкриває жіночність серця, яке представлено трояндою і іланг-іланг. Аналогічно розвивається на вітрі шовковистою шалі, ароматна есенція поступово вивільняє мускусний, екзотичний аромат насіння амбретта.

Especially Escada Delicate notes – грація і чистота, ароматне звучання струмуючого легкого літнього плаття.

Блідо-рожевий аромат Especially Escada Delicate notes поміщений в розкішний, елегантний флакон, зроблений у формі квадрата з матового скла. Флакон парфумів прикрашений золотим логотипом будинку Escada – переплетеної буквою Е. Флакончик, так само як і аромат, – це ніжний баланс класики і сучасності, елегантності і легкості. Зовнішня упаковка Especially Escada Delicate notes має культовий для модного будинку рожевий колір. Упаковка аромату прикрашена таким же логотипом, як і флакон – переплетеної буквою Е, яка виконана в білому кольорі, що створює легкий і м'який образ.

Обличчям Especially Escada Delicate notes стала прославлена ​​топ-модель Bar Refaeli (Бар Рафаелі), яка раніше представляла аромат Especially Escada. Бар Рафаелі поєднує в собі ідеальний баланс елегантності, грайливою легковажності і спонтанності, вона завжди сповнена енергії і життя, вона випромінює стиль і саме тому є відображенням модного будинку Escada.

Бар Рафаелі говорить, що Especially Escada Delicate notes – це жіночність, вишуканість і ніжність, це відчуття незабутнього оксамиту на шкірі.

Рекламні постери були зроблені відомим американським фотографом Mark Seliger (Марком Селігером), який також був творцем дивовижних віжуалом оригінального Especially Escada. Рекламна концепція заснована на легких моментах розкоші і грайливості прекрасної музи Escada і, звичайно ж, стилю життя Especially Escada!

Зйомки проходили в доглянутому саду з яскраво-рожевою трояндою, декорованого у вигляді логотипу Escada. Рафаелі, яка була одягнена в світло-рожеве, ніжне плаття Escada, сиділа на стільці у вигляді золотого логотипу Escada. Хоч і аромат відображає оптимізм і грайливість, Марк Селігер все одно хотів підкреслити його чудові ніжні ноти, які створюють більш легкий і свіжий образ.

Аромат Especially Escada Delicate notes представлений у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл, 75 мл в концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua