Модний манікюр 2013



Кожен сезон все жінки прагнуть якщо не повністю змінити свій стиль, то хоч би привнести щось нове в свій імідж. І найпростішим виходом є застосування нових тенденцій зі світу манікюру. Часом мода на манікюр змінюється набагато частіше за інших beauty-трендів, іноді кілька разів за один сезон. Проте, така мінливість дає можливість жінкам постійно експериментувати – створювати все нові і нові варіації манікюру.

Дизайнери на показах колекцій весна-літо 2013 представили своє бачення того, який колір лаку для нігтів буде наймоднішим в 2013 році. Давайте більш детально розглянемо найактуальніші відтінки і тони манікюру в році, що наступив.

Основним манікюрним трендом в 2013 році, безумовно, стане білий лак для нігтів. Ця тенденція, яка набирала обертів ще з минулого року, своєю кульмінації досягла на модних показах весна-літо 2013. Майже половина дизайнерів представила своїх моделей з білим манікюром всіляких відтінків – білосніжним, кремовим, молочним, кольором слонової кістки.

Так, стиліст Гуччі Уестман на показі Rag & Bone зробив ставку на білий матовий лак на недовгих нігтики овальної форми, який в поєднанні з блискучими рожевими рум'янами і ніжним блиском на губах, створив по-весняному жіночний і свіжий образ. Найяскравіше модна тенденція проявилася на показі Kate Spade – загострені довгі нігті, нафарбовані білим лаком для нігтів, можна було побачити навіть на останньому ряду. А стилісти Karen Walker ляльковий образ моделей, створений рожевими губами і легкими кучерями, доповнили ногткамі, нафарбованими лаком молочного кольору.

Модні білі нігті 2013 року чудово поєднуються з шкірою будь-якого відтінку. Білі нігті надають образу легкість і свіжість.

Ще одним манікюрним трендом 2013 став натуральний колір нігтів, оскільки цей тренд завжди залишається модним. Природний манікюр Виглядає ненав'язливо і делікатно. Він ідеально підходить як для особливих випадків, так і для щоденного образу. На Тижні моди в Нью-Йорку центром уваги стали ідеально відполіровані сяючі нігті, нафарбовані прозорим лаком.

Таку тенденцію підтримали і на показах в Європі – Nude-манікюр був використаний багатьма стилістами. Наприклад, Dolce & Gabbana випустили на подіум моделей, одягнених в яскраві вбрання, але їх нігті були покриті лаком натурального кольору, який надав рукам доглянутого вид.

Щоб Nude-манікюр виглядав красиво, нігті повинні мати ідеальний стан. А в цілому природні нігті є безпрограшним варіантом – вони підходять для будь-якого стилю одягу і для будь-якого випадку.

Деякі дизайнери наперекір першим двом тенденціям прийняли рішення подати на подіумах зовсім інший манікюрний тренд 2013 – темний лак для нігтів. На багатьох показах на нігті моделей були нафарбовані чорним і глибоким темно-синім лаком. На показі Anna Sui колекції весна-літо 2013 панк-образи доповнював чорний манікюр.

Романтичний готичний образ принцеси легко створити за допомогою модного лаку кольору мокрого асфальту чи опівнічного неба. Можна використовувати чорний матовий лак або глянсовий чорний лак, який допоможе створити вечірній гламурний образ.

Ще одним трендом в манікюрі 2013 став лак для нігтів кольору металік. Металеві переливи стали модними і в одязі. На весняно-літніх показах багато дизайнерів використовували сяйво і блиск срібла, золота і міді.

Металевий тренд стилісти використовували по-різному – на довгі загострені нігті моделей наклеювали золоту фольгу, ефектно потріскану в деяких місцях; покривали нігті моделей делікатним перловим лаком.

Якщо Ви побажаєте використовувати на практиці металевий тренд, то тоді пам'ятайте, що Вам потрібно буде відмовитися від масивних кілець і браслетів, оскільки такий манікюр стане кращим аксесуаром, який не потребує будь-яких доповнень.

Наступним трендом на показах весна-літо 2013 став двоколірний манікюр. Стилісти експериментували з кольоровими трактуваннями французького манікюру, пропонуючи нові варіанти нігтьового дизайну. Наприклад, нігті моделей покривалися м'ятним лаком, а на кінчики наносився лак оранжевого відтінку, або ж нігті покривалися одним відтінком, а біля основи нігтів малювали контрастний трикутник – жовтий на кораловому або чорний на білому.

Якщо Ви хочете зробити стриманий і елегантний двоколірний манікюр 2013, то краще використовуйте натуральні відтінки лаку, а якщо ж бажаєте щоб Ваш манікюр став головною деталлю образу, то тоді використовуйте контрастні яскраві кольори лаків.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua