Armani Code Ultimate - новий аромат для спокусливих, елегантних і містичних чоловіків



Відомий у всьому світі італійський будинок Giorgio Armani (Джорджіо Армані), який вперше дебютував на ринку парфумерії в 1982 році з жіночим ароматом Armani, презентував у 2012 році чергову новинку парфумерії – новий аромат для чоловіків Armani Code Ultimate (Армані Останній Код). Новинка поповнила парфумерну колекцію Armani Code, започаткована ще в 2004 році поклав аромат для чоловіків Armani Code.

Нова ароматна композиція Armani Code Ultimate призначена для чоловіків, які мають сильну поглядом і ходять в ідеально скроєному костюмі. Таких чоловіків найчастіше можна зустріти на приватній вечірці в центрі міста. Ці представники сильної статі спокусливі, надзвичайно елегантні і містичні.

Парфуми Armani Code Ultimate – більш інтенсивна, чуттєва і розкішна ароматна композиція, в порівнянні з оригіналом. Новий аромат був розроблений і створений відомим парфумером Antoine Maisondieu (Антуаном Мезонде) з Givaudan.

Парфумерна композиція починає розкриватися вельми енергійним коктейлем з ноток соковитого мандарина, стиглого гіркого грейпфрута і вузького зірчастого анісу. Серце аромату пахне нотками чуттєвого кедра, гладкого кипариса і ефірного оливкового кольору, які оточені чудовими акордами шикарного геліотропа. Ароматну композицію Code Ultimate органічно завершують медові боби тонка, дерево гваяк і солодкувата ваніль.

Творець парфуму Антуана Мезонде каже, що Armani Code Ultimate є поєднанням чуттєвої інтенсивності і сублімованої мужності, які базуються на основі шкіряних нот, органічно поєднуються з акордами деревної амбри. Антуан стверджує, що новий парфум – це заново написаний аромат Armani Code, який став більш щільним і більш елегантним.

Флакон аромату Armani Code Ultimate повторює собою форму флакончиків всіх ароматів, які входять в парфумерну колекцію Armani Code. Витончена форма і насичений чорний колір флакона були натхненні прославленим смокінгом, який разрабол сам Джорджіо Армані.

Аромат Armani Code Ultimate з'явився на полицях парфумерних магазинів 24 вересня 2012 року у флаконах об'ємом 50 мл і 75 мл в концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода).


Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua