Boss Nuit pour Femme - аромат елегантності і спокуси від Hugo Boss (Хьюго Бос)


У вересні 2012 року легендарний німецький бренд Hugo Boss (Хьюго Бос) представив новий аромат в лінії жіночої парфумерії – Boss Nuit pour Femme. Філософія аромату збігається з філософією торгової марки – абсолютна німецька точність, безумовна впевненість і твердість. Однак у випадку з ароматом Boss Nuit pour Femme творці вирішили поекспериментувати: додати в традиційну важку парфумерну композицію, яка властива нічним ароматів, трошки квіткових акордів. Можна з упевненістю стверджувати, що це їм вдалося – нестандартне рішення допомогло аромату, випущеного не так вже давно, стати досить таки серйозним конкурентом класичних ароматів для жінок.

Творці ароматної композиції Boss Nuit pour Femme надихалися легендарним всесвітньо відомим Маленьким чорним платьеце – в основі концепції лежить дивовижне поєднання витонченості, елегантності і сексуальності. Але, на противагу іншим вечірнім ароматів, тут парфумери додали в серці парфуму трошки тонких, ледве вловимих фіалкових і жасминовий ноток. А чи був світ парфумерії готовий до такого нестандартного рішення? «Загравання» з прекрасними квітами – дуже неординарне відкриття німецьких парфумерів, оскільки сама концепція торгової марки Hugo Boss насилу асоціюється з жіночністю, а більш ранніх ароматах парфумери акцентувались на строгості аромату і вдавалися до «твердим» сполученням. Проте, не дивлячись на всі побоювання, парфум в результаті перевершив всі очікування: він вийшов приголомшливо збалансованим. Ароматна композиція Boss Nuit pour Femme зберегла в собі традиційну консервативність і строгість, а квіткові нотки тільки злегка оживили аромат, при цьому не зробивши його легковажним.
Парфумери описують своє творіння, як ідеальний аромат для нічного часу, який поєднує в собі елегантність і спокуса.

Рекламна кампанія Boss Nuit pour Femme чудово відобразила суть аромату. Його особою стала легендарна актриса Gwyneth Paltrow (Гвінет Пелтроу). Героїня Boss Nuit pour Femme – елегантна і чуттєва, впевнена в собі жінка, яка поринула в океан шику нічного мегаполісу. Музичним супроводом в рекламному ролику парфуму став атмосферне трек Lie down in darkness, створений культовим ді-джеєм Moby (Мобі). Сам ролик і музика до нього ідеально передають таємничість ночі, феєрію чуттєвості і абсолютну силу, яка криється в кожній краплі нового аромату Boss Nuit pour Femme.

ольфакторного композиція відкривається іскристими сексуальністю і силою спокусливими нотами персика і альдегіду. Далі в серці аромату починають пахнути квіткові іскри жасмину, білої троянди і фіалки. База парфуму містить таємничі і привабливі терпкі акорди дубового моху і сандалового дерева.

Парфуми Boss Nuit pour Femme сподобається жінці, зневіреної шукати по-справжньому елегантний і якісний аромат в океані сучасних ванільно-фруктових видань.
Флакон аромату Boss Nuit pour Femme асоціюється з дорогими ювелірними прикрасами. Суворої асиметрією флакона хочеться безперервно милуватися і торкатися до тонким, скрупульозно опрацьованим гранях. А ідеальне поєднання золотого і чорного кольору в оформленні флакончика занурює в симфонію безкрайньої розкоші.

Аромат Boss Nuit pour Femme ідеально підійде для сучасної жінки, якій характерна строгість і чуттєвість, незалежність і жіночність, сила і ніжність.
На парфумерному ринку аромат Boss Nuit pour Femme представлений у флаконах об'ємом 30, 50 і 75 мл в концентрації Eau de Parfum (Парфумована вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua