Як постільна білизна впливає на інтимне життя?


Напевно у кожного з нас в житті були хвилини, коли вранці побачиш похмуре сіре небо - і настрій відразу ж псується, хочеться в кут ліжка забитися і під ковдрою грітися. Вплив кольору на психіку і настрій вже давно сумніву не викликає, воно давним-давно вивчено і застосовується з успіхом в різних галузях психології та медицини. Однак ми часто не замислюємося, що оформлення інтер'єру і колір постільної білизни може стати причиною розладів в сім'ї, пригніченого стану і навіть невдач в інтимному житті.

Пропонуємо кілька порад, які допоможуть зробити правильний вибір постільної білизни для закоханих:

1. Сором'язливим і Полохливі від еротичних експериментів партнерам необхідно стелити смарагдового кольору постільна білизна. Такий колір надає сміливості і розбурхує фантазію.
2. Схильним до зради і надмірно сексуально збудливим людям необхідно мати в спальні мінімум два елементи салатового кольору. Наприклад, постільна білизна і штори.
3. Жінкам, які мріють про дитину, потрібно завісити вікно світло-синьою шторою, прикріпивши до неї червоний бант і постелити такого ж кольору постільна білизна.
4. Для партнерів, які працюють фізичною працею, підійде зелений колір комплекту постільної білизни, а для людей, які займаються розумовою працею, необхідно вибирати блакитного кольору постільна білизна.
5. Темно-золотистий колір постільної білизни допоможе тим партнерам, які втрачають емоційний зв'язок, виправити взаємини.
6. У спальній кімнаті партнерів, які страждають надмірною вагою, не повинні бути присутніми елементи оранжевого кольору. Такий колір пробуджує апетит і тим більше складно буде утриматися від бутербродів після бурхливі проведеного часу.
7. Пурпурові штори і килим спільно з пурпуровим постільною білизною додадуть втомленому партнеру сил, а на любовний лад налаштуватися допоможе лампа з червоним абажуром.
8. Процес старіння прискорює коричневий колір, тому краще його уникнути при оформленні спальної кімнати.
9. Партнерам, яким набридли повсякденні звичайні ласки, повинні придбати собі постільну білизну фіолетового кольору і в такому ж кольорі облаштувати спальню. Згодом більш одухотвореною стане їх близькість.
11. Спальня і постільну білизну можуть бути різнокольоровими у подружжя з маленьким спільним сексуальним стажем. Але спальня кімната партнерів, які вже багато років прожили в шлюбі, повинна бути дво-, щонайбільше триколірної.
12. Партнерам, схильним до частих сварок, в спальні краще уникати яскраво-червоного, оранжевого і світло-жовтого кольору і перевагу віддати постільній білизні і елементам інтер'єру темно-жовтого або темно-синього кольорів.
13. Постільна білизна білого кольору і спальню такого ж кольору з безліччю зелених деталей і живих квітів необхідно мати подружжю, які ніяк не можуть один до одного «притертися».
14. І найважливіша порада жінкам - ніжно-рожевого кольору постільна білизна зробить візуально Вас привабливіше і молодше, що непоміченим не залишиться Вашим партнером.
15. У яскраво-червоною ліжку розгорітися можуть незвичайні пристрасті. А вранці Ви опам'ятаєтеся бодрячком і в хорошому настрої.

Також пам'ятайте, що Ваш романтичний вечір залишиться одразу ж відомої частини свого романтизму з синтетичним постільною білизною. Волосся дибки – це мінімальне з усіх зол. Ну а коли між Вашими тілами пройде електричний розряд, викликаний навіть зовсім не збудженням, то станеться велика ймовірність паузи у всій романтиці Вашої. Так що скажемо " Ні! " синтетиці. Постільна білизна - тільки і лише тільки з натуральних тканин.

Так що комплект правильно підібраного за кольором і по тканині постільної білизни подарує Вам безліч приємних хвилин, на ньому проведених.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по домашньому текстилю
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua