Ароматне розчісування волосся


У догляді за волоссям також можна використовувати ефірні масла. Для цього Вам знадобляться всього лише дерев'яний гребінь або гребінець з натуральної щетини, а також саме ефірне масло. Для аромарасчесиваніе пластмасова або металева гребінця не підходять, оскільки матеріали, з яких вони зроблені, вступають в реакцію з компонентами масла.

аромарасчесиваніе корисно тим, що ефірні масла чудово живлять волосся, роблячи їх здоровими і блискучими. Адже неспроста ж вони є в складі багатьох масок для волосся. А руху гребінцем підвищують кровообіг шкіри голови, благотворно впливаючи на корені волосся. Аромарасчесиваніе є чудовою профілактикою випадіння волосся. Крім того волосся будуть весь день приємно пахнути.

Головне в аромарасчесиваніе – це не переборщити з кількістю концентрованого ефірної олії, оскільки від інтенсивного аромату може сильно захворіти голова. Тому рекомендується на гребінець наносити не більше 5 крапель ефірного масла, розподіляючи його по всій довжині щітки або гребеня. Пам'ятайте, що для цієї процедури волосся повинне бути повністю сухими.

аромарасчесиваніе повинна тривати приблизно 5-7 хвилин. Таку процедуру можна проводити не більше 7 разів в день, проте почати потрібно з 1-2 разів, не забуваючи при цьому провітрювати кімнату. Не рекомендується вдаватися до аромарасчесиваніе частіше 2 разів на тиждень.

Намагайтеся, щоб Ваші рухи були плавними і акуратними, дбайливо поводьтеся зі своїм волоссям, розчісуйте їх по всій довжині. Нанесене на волосся ефірне масло змивати не треба.

Якщо раптом після такого розчісування Ваше волосся буде брудними на вигляд, то цього можуть бути кілька причин: неякісне масло або занадто інтенсивне розчісування коренів волосся. Натуральні ефірні масла не дають відчуття жирного волосся. Також причиною брудного волосся може бути перебір з кількістю масла.

Яке ж ефірне масло найкраще використовувати для аромарасчесиваніе? При підборі масла істотну роль виконує Ваш смак, а також поєднання ефірного масла з парфумами, оскільки вони не повинні дисонувати. Звичайно ж, не слід використовувати масла, які викликають у Вас алергічну реакцію. Перед аромарасчесиваніе обов'язково проведіть тест на алергію: кілька крапель олії нанесіть на зап'ясті.

При підборі ефірних масел для аромарасчесиваніе також необхідно враховувати їх корисні властивості. Наприклад, розмаринову, м'ятна або імбирне ефірні масла проявляють бадьорить і тонізуючу дію. Такі масла рекомендується використовувати вранці. А ввечері краще користуватися розслаблюючими маслами, такими як лавандовим, іланг-ілангу, рожевим, миртовим, бергамотовим, сандаловим.

антистресовий ефект мають цитрусові ефірні масла і масло шавлії. Перед романтичним ввечері рекомендуємо нанести на волосся ті масла, які впливають як афродизіаки: пачулі, грейпфрутовий, рожеве, жасминове або олія мускатного горіха. При будь-яких обставинах підбирайте тільки те масло, яке Вам подобається.

Ефірні масла можуть допомогти Вам позбутися від різних проблем з волоссям і шкірою голови. Наприклад, чудово борються з лупою ефірні масла кипариса, базиліка, м'яти.

Власницям жирного волосся рекомендується використовувати ефірні олії бергамоту, чайного дерева, розмарину, м'яти, лимона, евкаліпта, вербени, шавлії, гвоздики, кипариса або грейпфрута.

Якщо ж у Вас сухий тип волосся, то тоді використовуйте масло апельсина, лаванди, мандарина, герані, рожевого дерева, іланг-ілангу, сандалу, мірри або ладану.

Якщо у Вас волосся інтенсивно випадають, то тоді використовуйте масла іланг-ілангу, чайного дерева, розмарину, кедра, вербени, м'яти, сосни або коріандру, кипариса або лепехи.

Якщо ж січеться кінчики волосся, то тоді краще всього використовувати ефірні масла герані, ромашки, сандалу, ветівера або рожевого дерева.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua