Аромат Dot - інтригуючий шикарний жіночий аромат від Marc Jacobs (Марк Якобс)


З самої першої колекції дизайнера Marc Jacobs візерунок в горошок став відмінною рисою його творінь, його особистим підписом, натхненням, до якого він знову і знову повертається. Круглі завзяті горошинки, кокетливо грають на легких убраннях, стали символом елегантності і шарму, синонімом зворушливою наївністю і флірту.

Слідом за колекцією одягу Marc Jacobs випустив в 2012 році незвичайний жіночий аромат Dot – парфум з ошатним орнаментом і лагідною версією імені Дороті, яка переносить нас спогадами в феєричну казку «Чарівник країни Оз», даючи можливість зануритися в чарівні дитячі мрії.

Аромат Dot постає перед нами легким, безтурботним, непередбачуваним і одночасно дуже жіночним, неймовірно світлим, витонченим і радісним, об'єднуючи в собі сучасне настрій і дух класики.

В цьому парфум образи сонечка і метелики випромінюють дух і свободи грацію, приносячи удачу кожному, хто стане його власником.

Дизайн парфуму Dot оспівує улюблений візерунок Marc Jacobs: привабливий круглий флакончик покритий польським грайливим орнаментом в горошок. Червоний колір і кругла форма перетворюють флакон в бадьору сонечко. Кришечку увінчує велика екзотична метелик, нібито присівши на мить на квітку, створюючи відчуття простоти і безпечності. вишуканості надає золоте горлечко флакона.

Елегантний флакон аромату Dot передає найяскравіше настрій торгової марки Marc Jacobs, а чорна і біла сяючі перлинки на легких крилах пурхають метелики надають флакону неповтормое витонченість.

Неперевершений дизайн флакона розробив японський дизайнер Sayuri Shoji (Саюри Шоджі) у співпраці з Marc Jacobs.

Зовнішня коробочка також має візерунок в горошок, виконаний в червоно-чорній гамі, поєднуючи класичний стиль і елементи модерну. Шарм і легкість упаковці надають круглі крила метелика, які злегка стосуються золотого рельєфного тиснення з назвою бренду і аромату – Dot Marc Jacobs.

А що ж всередині чудового флакона? Там ховається квітково-фруктовий аромат для жінок, створений парфумером Annie Buzantian (Енні Базентьян). Dot – це розкішний, колоритний, спокусливий, іскристий, грайливий і сміливий аромат. Він відкривається дуже насиченим пахощами червоних ягід, солодкої жимолость і соковитою пітахайї (дракона фрукт). Серце ароматної композиції – це ніжний квітковий букет, який грає чарівної мелодією жасмину, яка змішана з збудливими нотками кокоса і квітами апельсина. Шлейф аромату – це абсолютна гармонія жіночності у виконанні чуттєвого мускусу, терпкою деревини та вершкової ванілі.

Обличчям парфуму Dot стала Codie Young (Коди Янг), улюблена модель Marc Jacobs. Її загадковий образ і величезні, бездонні очі для Марка стали ідеальним втіленням загадки і витонченості.

Аромат Dot від Marc Jacobs випущений у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл у концентрації Eau De Parfum (Парфюмерованная вода). Також в колекцію Dot увійшли парфумовані засоби для тіла: лосьйон для тіла Marc Jacobs Dot Body Lotion – бережнийое і розкішне косметичний засіб, який зволожує, пом'якшує і розгладжує шкіру, надаючи їй шовковистості і сяйва; гель для душу Marc Jacobs Dot Shower Gel – чудово ніжне засіб, превращающеся в ароматну пінку, яка м'яко очищає шкіру, залишаючи на ній приємне відчуття свіжості.


Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua