Натуральні масла в складі засобів по догляду за волоссям



Природні масла на сьогоднішній день переживають бум. Тому давайте розглянемо який ефект можна отримати від них і як правильно їх використовувати.

В першу чергу Ви повинні знати, що не всі кошти з маслами, які представлені на косметичному ринку, однаково корисні. Обов'язково перед покупкою вивчіть складу засобу: воно повинно складатися з 100% натурального рослинного масла. На жаль, дуже часто компанії використовують замість натурального масла продукти нафтопереробки, тому що витрати на їх виробництво у багато разів менше, ніж витрати на отримання натуральних олій. Після використання несправжнього масла закупорюються пори, шкіра перестає дихати, починається випадання волосся – такий результат навряд чи Вас порадує.

Натуральні масла добувають холодним віджиманням з насіння, плодів, рослин і ядер горіхів. Вони чудово вбираються і приєднуються до обмінних процесів шкіри і волосся. натуральні рослинні масла збагачені вітамінами А, Е і F, моно- і поліненасиченими жирними кислотами, мікроелементами, завдяки яким вони чудово зміцнюють коріння волосся, живлять шкіру голови, надають блиску волоссю, сприяють їх здоровому росту, а також роблять шкіру здоровою ніжною, свіжою і сяючою .

Високоякісні кошти для догляду за волоссям містять жирні рослинні олії (базові) – оливкова, обліпихова, лляне, кедрова, реп'яхову, мигдальне, кокосове, жожоба, а також ефірні масла – лавандова, розмаринове, іланг-іланг, ялицеве ​​і інші. Натуральні масла посилюють проникнення всіх інгредієнтів кошти в шкіру голови, стимулюють кровообіг в цибулинах волосся. Тому, щоб Ваше волосся завжди мали розкішний вигляд, користуйтеся тільки високоякісними засобами.

Також деякі компанії до складу засобів для волосся додають екзотичні натуральні масла Аргана, пракаксі і камелії. Арганова олія є одним з самих рідкісних масел в світі. Воно за ціною можна порівняти з устрицями і трюфелями. Масло Аргана чудово захищає від негативних факторів навколишнього середовища. Це масло має високу концентрацію вітамінів А, D, Е і Омега-9, які надають волоссю легкість і гладкість. У свою чергу, натуральне масло дерева пракаксі з лісів Амазонії відомо своїми антисептичними і регенерують. Це рідкісний компонент зміцнює волосся, надає їм життєву силу і стійкість до зовнішніх впливів, прекрасно кондиціонує, примножує блиск.

Звичайно ж, наївно вважати, що натуральні масла – це панацея. Наприклад, якщо в рекламному ролику йдеться про ефективність засобу в боротьбі з лупою, то не потрібно сприймати це в буквальному сенсі слова. Так, що входять до складу масла розмарину, виноградної кісточки, авокадо, апельсина, герані, іланг-іланг, лаванди, чайного дерева і мандарина еффектівноборются з сухістю шкіри голови, вони проявляють зволожуючі, антисептичні, протизапальні та антигрибкові властивості, позбавляють навіть від незначного лущення, однак від сильної лупи потрібно використовувати інші спеціалізовані засоби.

Зате ламкості волосся допоможуть вирішити засобів, що містять масла герані, іланг-іланг, сандалу і ромашки: вони роблять волосся гладкими, слухняними і блискучими, освіжають шкіру.
Найефективнішими засобами для стимуляції росту волосся і профілактики їх посиленого випадання є кошти, які містять натуральне масло чайного дерева і масла розмарину, грейпфрута, евкаліпта.

Можливо, Ви будете здивовані, але перед натуральними маслами відступає і збільшена жирність волосся і шкіри голови. Багато хто думає, що в такому разі не можна використовувати засоби на основі масел, але це помилка, адже натуральні масла мають регулюючим впливом. Нормалізують роботу сальних залоз косметичні засоби з ефірними маслами чайного дерева, цедри лимона, кедра, м'яти, евкаліпта, вербени, бергамоту, кипариса, шавлії, гвоздики і меліси. Після першого використання досягти видимого результату складно, навіть може здатися, що сальність тільки збільшилася, але в результаті систематичного догляду волосся стане красивими і легкими.

Як бачите, натуральні масла дуже навіть корисні для волосся і шкіри голови. Тому при покупці засобу по догляду за волоссям обов'язково звертайте увагу на склад і вибирайте тільки високоякісні засоби.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua