Truth or Dare - дебютний аромат від Мадонни


У квітні 2012 року світ нарешті побачив парфум від поп-діви Madonna (Мадонни) – Truth or Dare. Рекламна кампанія нового аромату просто ідеально збіглася з презентацією нового альбому співачки під назвою MDNA. Мадонна вирішила цілком і повністю насолодитися тим моментом, коли вона, перебуваючи в центрі загальної уваги, представляє шанувальникам відразу кілька новинок під своїм ім'ям: починаючи з музичного альбому і закінчуючи парфумерної продукцією.

Перший рекламний постер нового аромату – це чорно-білий фотознімок, натхненням для якого став гламурний, вінтажний образ Мерилін Монро. Обличчям аромату стала сама Мадонна. На фото вона постала з хвилястими, розпущеним волоссям платинового кольору, які ідеально поєднувалися з її темними губами. На шиї зірки блестаает витончений і тонкий кулон у вигляді хрестика. Мадонна з постера дивиться на всіх своїм «тліючим» поглядом. Фотознімок був зроблений так, що у кожного, хто дивиться на нього, створюється враження відображення в дзеркалі: усміхнена співачка начебто притискається до дзеркала, в якому відбивається її обличчя.

Аромат Truth or Dare – це суміш світлого і темного, це втілення сучасного переосмислення білих квітів. Ароматна композиція починає розкриватися нотками вершкової туберози і багатою гарденії, які потроху починають змішуватися з нотками білих пелюсток лілії і чуттєвого жасмину. Базові акорди композиції представлені чуттєвим мускусом, карамельної амброю і ваніллю абсолю.

Нова ароматна есенція Truth or Dare від Madonna захована в восьмикутний білий флакончик строгої геометричної форми з чудовою золотим оздобленням.

Сама Мадонна, коментуючи свою ароматну новинку, говорила, що у нас може виникнути помилка від того, що ми чуємо і бачимо, проте не від того, чий аромат ми відчуваємо!

На створення парфуму Мадонну наштовхнули її спогади про результат від матері ароматі, яка померла ще в ранньому дитинстві майбутній співачки. Мадонна каже, що хотіла відтворити загадкову і жіночну п'янку суміш гарденії і туберози, якої пахла її мама. Проте, Мадонна привнесла в аромат щось нове, свіже і хороше, сміливе й чесне.

Ароматна композиція Truth or Dare пахне чимось примітивним і містичним, вона об'єднує нас з нашою пам'яттю, дозволить надати ностальгії, а також дарує можливість помріяти і пофантазувати. Мадонна була завжди одержима парфумерією та протягом багатьох років мріяла про створення свого аромату, але такого аромату, який би став «виразом» її самої і одночасно підходив би і іншим жінкам. Вона мріяла про класичний, позачасовий і, разом з тим, сучасному ароматі. Це їй вдалося втілити в ароматі Truth or Dare.

Парфуми Truth or Dare можна придбати у флаконах об'ємом 30, 50 і 75 мл в концентрації Eau de Parfum (Парфумована вода). Крім цього представлені супутні продукти для догляду за тілом Truth or Dare: гель для душу 200 мл і лосьйон для тіла 200 мл.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua