Skin Yoga Body Monoi Collection - колекція засобів по догляду за тілом сезону весна-літо 2013 від Artdeco (Артдеко)


Популярна торгова марка Artdeco (Артдеко) до сезону весна-літо 2013 випустила нову унікальну колекцію косметичних засобів Skin Yoga Body Monoi Collection . Колекція засобів по догляду за шкірою тіла Skin Yoga Body вперше була презентована в 2010 році і дуже сподобалася прихильницям торгової марки.

У 2013 році колекція поповнилася дев'ятьма прекрасними засобами: двома новими і сім'ю перевиданими. Всі вони є гармонійною комбінацією високоякісних формул і вельми ефективних компонентів, з'єднаних з чарівними ароматами.

Першим новим засобом, який увійшов в колекцію Skin Yoga Body Monoi Collection, стало сухе масло Dry Oil with Monoi – це прекрасний засіб для догляду живить, балує і зволожує шкіру за допомогою таких природних компонентів: оливкового масла, масла тропічного квітки Моною, мигдалевого масла, соняшникової олії і масла лісового горіха. Це унікальний засіб від Artdeco швидко вбирається в шкіру, не залишаючи слідів. Формула Dry Oil with Monoi збагачена вітаміном E і жирними кислотами, які чудово захищають шкіру тіла від зневоднення. Після використання даного продукту шкіра стає гладкою і зволоженою, благоухая приємним ароматом квітки Моною.

Друга новим засобом лінії Skin Yoga Body Monoi Collection став Aromatic Body Lotion with Monoi – ароматичний лосьйон для тіла з легкої вершкової структурою. Він чудово пом'якшує шкіру завдяки входить до складу кокосовому маслу, а також він чудово увлажняеткожу і запобігає втраті вологи за рахунок гліцерину. До складу лосьйону для тіла також входить масло квітки Моною, який до того ж надає засобу чудовий аромат.

Повторно випущеним продуктом, який увійшов в колекцію 2013 роки від Artdeco, став Aromatic Shower Foam – це розкішна ароматична ніжна піна і м'яка для душа, чудово очищає шкіру. Що входять до складу екстракт меду і молочні протеїни живлять і зволожують шкіру. А приємний аромат апельсина і кориці роблять прийом душа істинним насолодою.

Ще одним перевиданих засобом колекції стала Moisturizing Shower Foam – зволожуюча піна для душа. Вона м'яко очищає шкіру, залишаючи на ній аромат чуттєвої кориці і апельсина. Піна підтримує природний баланс вологи. Екстракт меду і молочні протеїни, що входять до складу, живлять шкіру і роблять її шовковистою.

Також в лінію Skin Yoga Body Monoi Collection увійшов Hydra Body Lotion with Urea – зволожуючий живильний лосьйон для тіла, яких чудово підходить для сухої шкіри. Лосьйон швидко вбирається в шкіру, надаючи їй м'якості і шовковистості. Що входять до складу гліцерин і сечовина забезпечують відмінне зволоження і примножують природну захисну функцію шкіри. Лосьйон має приємний аромат.

Ще одне повторно випущене засіб, яке увійшло в колекцію 2013 року, – Body Repair Lotion – відновлює лосьйон для тіла, що сприяє зволоженню і відновленню шкіри завдяки рослинних екстрактів. Цей лосьйон чудово підходить для таких сухих зон, як лікті або коліна, оскільки вони вимагають спеціальної турботи. Ефект регенерації створюють входять до складу масло дерева ши і алое вера.

Також колекція поповнилася скрабом для тіла Macadamia Body Scrub, який чудово зволожує і відлущує шкіру, надаючи їй шовковистості. До складу скрабу входять мікро гранули бамбука, які дозволяють засобу м'яко і легко видаляти омертвілі клітини шкіри і одночасно зволожувати її за допомогою поживних екстрактів горіха макадамія і манго. Скраб чудово підходить навіть для чутливої ​​і сухої шкіри. Він не містить парабенів.

Для додання шкірі гладкості і шовковистості в лінію Skin Yoga Body Monoi Collection був включений Aromatic Body Cream ароматичний крем для тіла, збагачений маслом дерева ши, яке відоме своїми поживними і захисними властивостями. Крем має вершкову ніжну ароматну текстуру, яка легко вбирається в шкіру. Крем для тіла ідеально підходить для чутливої ​​і сухої шкіри.

Насолодитися прекрасним бронзовою засмагою, при цьому не піддаючись небезпечним ультрафіолетовим променям, допоможе Sun Touch Body Lotion повторно випущений лосьйон для тіла, збагачений маслом дерева ши, морськими мінералами, екстрактом ікри і вітаміном Е, які дієво піклуються про шкіру, живлячи і зволожуючи її. Ароматизований лосьйон для тіла можна використовувати навіть власницям чутливої ​​шкіри.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua