Boss Bottled Sport - аромат безумовної свіжості, яскравою енергії і чистоти від Hugo Boss (Хуго Бос)



Життя змушує мене щодня використовувати по повній всі можливості, щодня виходити за межі.
Дженсон Баттон

У березні 2012 року бренд Hugo Boss (Хуго Бос) презентував свій новий аромат для чоловіків з назвою Boss Bottled Sport. Новий парфум став Фланкер аромату Boss Bottled, який був випущений в 1998 році. Аромат Boss Bottled Sport є третім парфумом колекції Boss Bottled.

Новинка від Hugo Boss представляє собою заряджаючу свіжістю і енергією, що вабить ароматну композицію, призначену спеціально для чоловіків, що живлять слабкість до спорту.
Чоловік Boss Bottled Sport володіє всім, що необхідно для досягнення успіху – амбіціями, духом переможця і енергією. Для такого чоловіка успіх є не приємним бонусом до везінню, а постійною роботою над собою. Boss Bottled Sport – це енергійне поєднання цитрусових верхніх акордів, свіжого, чистого серця і деревної, ароматної бази, що в результаті дає енергійний аромат, який здатний підтримати дух переможця перед новими випробуваннями.

Обличчям нового аромату став британський гонщик Jenson Button (Дженсон Баттон), переможець Формули-1 в 2009 році. Дженсон Баттон відомий в світі автомобільних гонок своєю унікальною здатністю контролювати автомобіль і себе, фокусувати увагу. Його успіх базується на здатності цілком зосереджувати думку на перемозі. Представники Hugo Boss кажуть, що Дженсон Баттон – ідеальне втілення енергії та сили, які характерні і для нового парфуму Boss Bottled Sport.

В інтерв'ю Дженсон Баттон сказав, що дуже радий представляти парфум Boss Bottled Sport, що йому лестить те факт, що компанія Hugo Boss вибрала саме його. Баттону також надзвичайно сподобалася концепція самого аромату – сконцентрує думка на перемогу, оскільки саме цим він займається мінімум 19 разів протягом одного спортивного сезону. Він каже, що якщо є здібності і можливість брати участь в гонці, то все що залишається зробити для перемоги – це просто налаштуватися на неї. Всі хто бере участь у Формулі-1 є чудовими гонщиками, а ось виділитися і перемогти допомагає здатність налаштуватися подумки на перемогу.

Hugo Boss хотів створити насичену ароматну композицію безумовної свіжості, яскравою енергії і чистоти, що в результаті чудово вийшло. Boss Bottled Sport – це мінімалізм, чіткість ліній і насичене ароматне звучання, що відображає мужність і красу вугільно-чорної траси, яка дозволяє випробувати і свою машину, і себе.

Верхні ноти Boss Bottled Sport – Загострення почуттів: ароматна композиція відкривається цитрусовими нотками грейпфрута, рожевого перцю і юзу, розкріпачує дух, тіло і думки.

Серце новинки від Hugo Boss – Сила думки: пахощі нот кардамону і лаванди, в поєднанні з Альдегідні акордом насичують аромат силою і енергією, мотивують душу і розум.

Базові ноти Boss Bottled Sport – Фізична витривалість: інтенсивна мужність і тривалий звучання ветівера, пачулі і бобів дерева Тонка відображають спрямованість на успіх і цілеспрямованість, які лежать в основі концепції парфуму.

Флакон нового аромату від Hugo Boss походить на дизайн флакона оригінальний парфум Boss Bottled. Флакончик відображає енергійне й оптимістичне звучання аромату, а матове скло чудово підкреслює його свіжість і чистоту. На зовнішню упаковку Boss Bottled Sport нанесені діагональні лінії темних відтінків, вона відображає очевидну якість аромату.

Режисером рекламної кампанії новинки став Adrian Moat (Адріан Моат). Суть рекламної кампанії полягає в відображенні Формули-1 і всесвіту спортивних гонок, а також світу, в якому живе Баттон. На постері парфуму зображений гонщик, немов запрошує нас взяти участь з ним у неймовірній гонці, пізнати себе в абсолютно новому випробуванні. У зосередженому погляді Дженсона Баттона читається настрій на подолання перешкод, на проходження нових дистанцій, на перемогу.

Незважаючи на наростаюче напруження, Баттон залишається уособленням спокою, повної зосередженості і впевненості в собі. Він добре розуміє, що спортивні перегони, як і життя, потребують неймовірному розумовій напрузі. Таке настрій виводить Дженсона Баттона в лідери ще до початку змагання.

Boss Bottled Sport від Hugo Boss представлений в концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода) у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл. Крім цього новинка доступна у вигляді Лосьйону після гоління об'ємом 50 мл і 100 мл. Також в ароматну лінію Boss Bottled Sport увійшли Бальзам після гоління 50 і 75 мл, Гель для душу 50 і 150 мл, Дезодорант-спрей 150 мл, Твердий дезодорант 75 г.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua