Що робити при лущення шкіри обличчя



Кожна жінка хоче мати без найменшої вади, ніжну і оксамитову, як персик, шкіру обличчя. Проте, щасливиць, які задоволені на всі 100% станом своєї шкіри не так вже й багато. Більшості представницям прекрасної статі доводиться застосовувати чимало зусиль для того, щоб чути від оточуючих захоплені компліменти.

Однією з найпоширеніших напастей, здатної надовго зіпсувати жінці настрій є лущення шкіри обличчя. Якщо у Вас виникає відчуття стягнутості шкіри, свербіж, почервоніння і лущення, то значить, що у Вас серйозна проблема, з якою необхідно боротися.

Перш ніж вжити якісь заходи, слід розібратися з самими причинами лущення для того, щоб боротьба не стала безрезультатною, оскільки лущення може бути симптомом дуже серйозного захворювання.

Найпоширенішою причиною лущення є неправильний догляд. ретельне і зайве очищення шкіри обличчя або, навпаки, недотримання гігієни, використання мила, гарячої води і сильних скрабів позбавляють шкіру обличчя захисного бар'єру. Саме тому вона пересихає і в результаті починає лущитися.

Лущення шкіри обличчя також може викликати недолік поживних речовин і вітамінів. Ще однією причиною лущення може стати нестача зволоження.

лущення може зреагувати і дуже чутлива шкіра під впливом холоду, сильного вітру або активного розтирання при витирання обличчя.

Дзвонити лущення і алергічну реакцію на шкірі можуть і деякі компоненти в косметичних засобах. В такому випадку необхідно відмовитися від них.

Також прийнятий лущення можуть бути шкірні захворювання: себорея, екзема або псоріаз. Тому якщо шкіра лущиться довгий час і Ви відчуваєте сильне свербіння, то тоді обов'язково слід звернутися до лікаря.

Якщо Ви повністю впевнені, що лущення Вашої шкіри не пов'язане із захворюваннями і є тимчасовим, то тоді впоратися з ним дуже просто. В першу чергу необхідно очистити обличчя від ороговілого лущиться шару. Однак не можна використовувати звичайні скраби, до складу яких входять абразивні частинки, оскільки вони травмують незахищену шкіру обличчя і роблять її ще більш сухою. Тому краще всього використовувати м'які гоммажи, які призначені для чутливої ​​шкіри. Рекомендуємо використовувати морський скраб Purifying Gommage Exfoliant від Phytomer (Франція) або м'який відлущуючий гель-пілінг Gommage Argapure від Kae (Франція).

Після цього на шкіру обличчя потрібно обов'язково нанести живильну маску. Чудових ефект можна отримати після використання таких поживних масок:

1. Glico Mask 20 від GUAM (Італія) – Мікроклітинна гликолевая маска для обличчя на базі альфа-гідроксикислот, яка сприяє оновленню шкіри. Входить до складу гліколева кислота повертає шкірі тонус і еластичність.

2. Поживна регенерує маска Мурашина від Vigor Cosmetique Naturelle (Україна) – поживна регенерує маска, яка спеціально розроблена для нормальної і сухої шкіри. Уже після першого використання видно виражений ефект: підвищується тургор шкіри, поліпшується її еластичність і зменшується глибина зморшок.

3. маска провонсальная, поживна і розслаблююча від Peggy Sage (Франція) – маска, яка проявляє пом'якшувальну, зволожуючу і регенеруючу дію. Формула засобу збагачена вітамінами А і Е, які роблять шкіру сяючою, ніжною і м'якою.

З лущенням шкіри також допоможе впоратися зволоження. Тому після використання живильної маски слід обов'язково нанесьті зволожуючий крем, оскільки він пом'якшить шкіру і створить захисну плівку, яка утримає вологу всередині.

Також для того щоб швидше усунути лущення шкіри і запобігти його появі, потрібно звернути увагу на раціон харчування. Якщо організму не вистачатиме вітамінів, то він може подати сигнал лущенням. Тому обов'язково вживайте побільше вітамінів А, С, Е і F.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua