Золоті манікюрні набори від Zauber


У вищому суспільстві ще в Стародавні часи користувалися манікюрним інструментом, який був зроблений з чистого золота. Компанія Zauber-manicure також прагне до того, щоб кожна з жінок могла відчути себе королевою. Для цього в жовтні 2011 року компанії Zauber-manicure поповнила свій асортимент новими манікюрними наборами, інструменти яких зроблені з високоякісної нержавіючої сталі. Найпопулярніші моделі манікюрних наборів були створені в золотому кольорі. Компанія Zauber-manicure завжди намагається задовольняти вимоги своїх споживачів. Так що якщо Ви бажаєте порадувати жінку, то подаруйте їй розкішний, але в той же час, елегантний подарунок – піднесіть їй набір для манікюру з елементами золота !!!

У серію золотих манікюрних наборів від компанії Zauber входять:

1. Zauber Манікюрний набір MS-157G
Манікюрний набір MS-157 G – це маленька золота скринька. Він складається з 8 інструментів, які зроблені під колір золота, і двох частин: одна частина – це манікюрний набір, а друга частина призначена для зберігання прикрас та біжутерії. Також є дзеркальце, яке вбудовано у внутрішню кришку скриньки.

2. Zauber Манікюрний набір MS-147G
Манікюрний набір MS-147G складається з 10 інструментів, зроблених під колір золота. Футляр створений у вигляді рамки.

3. Zauber Манікюрний набір MS-167G
Цей набір для манікюру складається з 10 предметів в золотому кольорі. Футляр набору MS-167G у вигляді золотого валізи, який з обох сторін відкривається і має посередині ручку для носіння.

4. Zauber Манікюрний набір MS-177G
Цей манікюрний набір від Zauber-manicure складається з 10 інструментів в золотому кольорі з високоякісної нержавіючої сталі. Футляр набору створений у вигляді скриньки з золотистим покриттям. Він складається з двох частин: одна – це манікюрний набір, а друга - для зберігання прикрас та біжутерії. під внутрішню кришку золотий шкатулки вбудовано дзеркальце.

5. Zauber Манікюрний набір MS-135G
Цей набір для манікюру складається з 10 предметів золотого кольору. Футляр створений у вигляді рамки.

Як відомо набори для манікюру в основному користуються популярністю у прекрасної половини людства, але компанія Zauber-manicure одна з небагатьох в якості експерименту випустила чоловічий манікюрний набір МS-111. У цьому наборі ножиці для кутикули для видалення кутикул були змінені на кусачки для нігтів. Манікюрний набір Zauber MS-111 отримав позитивні відгуки від покупців, і компанія прийняла рішення продовжити серію чоловічих манікюрних наборів – вона випустила набір МS-112, який складається з: пилочки для нігтів, бритви, ножиць для обрізання нігтів, пінцета і кніпсер. Манікюрний набір Zauber MS-112 зручний для поїздок і подорожі: чоловікам не потрібно тепер думати куди ж покласти бритву і куди ж поділися ножиці, які в цей момент вкрай необхідні.

Також з'явився новий манікюрний набір MS-187 від Zauber для жінок – це скринька овал. Футляр цього набору зроблений з надзвичайно м'якої натуральної шкіри, внутрішня обробка – це велюр під замшу, також він має засувку автомат. У цей набір входить пилка для нігтів, кніпсер, манікюрні кусачки, два пінцета, нігтьові ножиці і заусенічние, а також шабера (спис, лопатка і топірець). Манікюрний набір MS-187 від Zauber - це найбільш популярний подарунковий варіант в Європейських країнах. Друге відділення цього набору для манікюру складається з дзеркальця і ​​коробочки, в якій дуже зручно зберігати ланцюжки, каблучки та сережки, а також інші дрібниці.

Так що якщо Ви бажаєте, щоб Ваші інструменти для педикюру та манікюру при доступних цінах відповідали вимогам:
• довговічності та міцності;
• високою функціональності;
• чудової якості виготовлення;
• чудового зовнішнього і виду дизайну;
• великого спектру фірмового сервісу;
• обліку запитів і побажань споживачів
тоді Ваш вибір - це манікюрні набори ZAUBER-manicure.

Придбайте один раз і Ви підкорені будете назавжди!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по манікюру та педикюру
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua