Allergy Balance - гіпоалергенна лінія від Declare (декларує)



Швейцарська компанія Declare (декларує), яка виробляє косметичні засоби для чутливої ​​шкіри люкс-класу, розробила гіпоалергенну лінію засобів для обличчя і тіла – Allergy Balance.

Косметичні засоби лінії Allergy Balance чудово зміцнюють сполучні тканини, активізують обмінні процеси. Всі продукти по догляду за обличчям і тілом гіпоалергенної лінії проходять систематичний дерматологічний контроль. засоби для алергенність шкіри не містять консервантів, барвників та ароматизаторів.

Дія косметичних засобів лінії Allergy Balance від Declare засноване на чотирьох надзвичайно важливих принципах:

        
  • зниження роздратування;
  •     
  • пом'якшення шкіри і підтримання її оптимального балансу;
  •     
  • зміцнення і відновлення бар'єрних функцій шкіри;
  •     
  • захист від згубного впливу навколишнього середовища.

Для зняття макіяжу зі надчутливої, схильної до алергії шкіри фахівці Declare розробили засіб для зняття макіяжу – Soft Cleansing for Face & Eye Make-up, яке має гелеобразную, дуже м'яку консистенцію. Даний засіб унікальне тим, що його можна використовувати і як засіб для зняття макіяжу, і як засіб для вмивання. Цей косметичний продукт без зусиль усуває всі види макіяжу.

Для інтенсивного зволоження шкіри в лінію Allergy Balance включений денний зволожуючий крем для обличчя – Daily Moisture Treatment. Формула крему заснована на комбінації високоякісних екстрактів рослин, що пом'якшують шкіру і доглядають за нею. Крем знижує чутливість шкіри і підсилює її бар'єрні функції. Що входять до складу крему екстракт листя винограду, фітостероли і токоферолу ацетат захищають шкіру від впливу вільних радикалів і навколишнього середовища. Після використання крему зміцнюються захисні функції шкіри, відновлюється водний баланс. Засіб захищає шкіру обличчя від ультрафіолетового випромінювання.

Спеціально для сухої шкіри був розроблений антистресовий крем – De Stressing Cream, який надає заспокійливу дію на шкіру обличчя, інтенсивно зволожуючий і пом'якшувальний її. Цей унікальний антистресовий крем чудово знижує чутливість, усуває свербіння і почервоніння, посилює захисні функції шкіри, а також запобігає алергічні прояви.

Для догляду за шкірою тіла в лінію Allergy Balance від Declare входить Gentle Shower Balm – це м'який бальзам для душа і волосся, до складу якого входить пантенол. Бальзам ніжно очищає шкіру, не пересушує її. Бальзам має дуже м'яку формулу, яка надає тонізуючу дію і знімає втому. Його можна використовувати для миття волосся.

А для інтенсивного догляду за шкірою тіла був створений освіжаючий лосьйон Mild Body Lotion, формула якого заснована на відібраних екстрактах рослин. Цей легкий лосьйон інтенсивно доглядає за шкірою, знижує її чутливість і підвищує захисні функції. Лосьйон чудово захищає шкіру від згубного впливу навколишнього середовища і агресивних вільних радикалів. Лосьйон позитивно впливає на організм, розслаблює м'язи, покращує кровообіг і прибирає роздратування. Чудово зволожує шкіру, роблячи її бархатистою, ніжною і м'якою.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua