Club - витончений, спортивний аромат для чоловіків від Sergio Tacchini (Серджіо Таччіні)


В рамках абсолютно нової колекції одягу, яка присвячена світу тенісу, італійський модний будинок Sergio Tacchini (Серджіо Таччіні) презентував у 2012 році і однойменний аромат для чоловіків – Sergio Tacchini Club! Парфумери будинку вирішили поєднати в єдиному ароматному коктейлі стиль і спорт. Результат перевершив всі очікування: аромат Club сподобався багатьом сучасним чоловікам, зайнявши лідируюче місце по продажах в елітних спеціалізованих магазинах.

У новому ароматі Sergio Tacchini Club гармонійно поєднується легкість образу, дух спортивних змагань, вишуканість і простота, витонченість і теплота.

Новинка від Sergio Tacchini призначена для елегантних чоловіків, які віддають перевагу італійському стилю. Чоловік Sergio Tacchini Club сповнений життя і енергії, відкритий новим віянням і перемог. Він твердо знає, що він хоче від життя і чого він добився. Чоловік Club із завидною легкістю поєднує оригінальний і витончений стиль і спорт – основні цінності торгової марки Sergio Tacchini. Повсякденний аромат Club відображає еллегантность в чоловікові.

Новинка Sergio Tacchini Club – це енергійний, освіжаючий, теплий і тонкий аромат, що належить до сімейства сучасних фужерних ароматів. Аромат Club побудований досить таки універсальним чином, що і пояснює його небачену популярність.

Творці аромату Club, парфумери компанії Symrise, вирішили зробити особливий акцент на мужності його власника. Парфумери вирішили відійти від ідеї чергувати лише яскраво виражені нотки, які постійно уособлюють абсолютну силу і чоловіче начало. Замість цього в ароматний коктейль нового покоління додали чимало теплих акордів, які відкривають подих самобутньої парфумерної композиції. І лише після такого передмови починають діяти більш яскраві і запам'ятовуються деревні акорди, які завершуються соковитим мускусним шлейфом.

Витончений аромат Sergio Tacchini Club відкривається грайливими цитрусовими нотами бергамота, юзу і помаранчі (гіркого апельсина), які потроху переходять в серці ароматної композиції, де сплітаються акорди дикої лаванди і ананасового листа над свіжими водними відтінками. Деревно-мускусна база ароматної композиції залишає інтенсивний, звучний і незабутній шлейф з деревного моху, мускусу і мокрої деревини.

Володіти парфумом Sergio Tacchini Club – значить відчувати справжню чоловічу силу. Чоловік Club з легкістю викликає симпатію у прекрасного протилежної статі, створюючи яскраве, але при цьому ненав'язливе враження справжнього переможця і ікони стилю.

Ароматна новинка Club від Sergio Tacchini буде доречна в теплу пору року в поєднанні з повсякденним і повсякденно-діловим стилем.

Представники модного будинку Sergio Tacchini досить тривалий час підбирали кандидата на обличчя ароматної новинки Club. Серед величезної кількості стильних і шанованих чоловіків обрали сербського тенісиста – першу ракетку світу Новака Джоковича. У 2011 році Новак став відомий на весь світ, оскільки він став одним з трьох тенісистів за всю історію, які виграли за один рік три головних престижних турніру Великого Шолома в одиночному розряді: Вімблдонський турнір, Відкритий чемпіонат Австралії і Відкритий чемпіонат США. Також Джокович відомий своєю спокусливою зовнішністю і досить таки яскравим темпераментом, він має прекрасне почуття гумору і доброзичливо ставиться до своїх товаришами по корту.

Ароматна новинка Club від Sergio Tacchini доступна у флаконах об'ємом 30 мл, 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода). Також в колекцію Club увійшли Лосьйон після гоління Club, Дезодорант Club і Гель для душа Club.

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua