Rejuvenate - антивікова серія косметичних засобів від Piel Cosmetics (Пьель Косметікс)


Всім прекрасно відомо, що віковим змінам піддається шкіра всіх типів. Рано чи пізно кожна жінка змушена визнати, що її шкіра більше не виділяє блиск молодості і вже не така свіжа і чудова на вигляд, а звичний догляд за нею не приносить колишніх блискучих результатів. Щоб забезпечити втомленою, в'янучої шкірі потрібну підтримку, дати можливість їй знову знайти свіжість і пружність, повернути відчуття повного комфорту і сліпучий вид, компанія Piel Cosmetics (Пьель Косметікс) розробила антивікову серію косметичних засобів Rejuvenate.

Вікова шкіра – це шкіра після 35 років, для якої характерні такі основні процеси:

1. зменшення швидкості регенерації клітин, тобто кількість старих клітинок домінує над молодими. оскільки старіючі клітини не виконують свої функції повноцінно, то це призводить до дуже негативних перетворень в міжклітинному просторі;

2. порушення кровообігу – неповноцінного харчування шкіри часто призводить до погіршення кольору і текстури шкіри обличчя, а також провокує появу пігментних плям;

3. виснаження міжклітинної матриксу – розслаблення волокон колагену, зниження вироблення еластину, фібронектину, гіалуронової кислоти та інших життєво важливих для шкірних покривів компонентів, що в свою чергу призводить до втрати вологи, обвисання шкіри, формуванню зморшок і втрати пружності та еластичності шкіри.

Антивікова серія Rejuvenate від Piel Cosmetics спеціально створена для відновлення еластичності і пружності шкіри, боротьби зі зморшками, відновлення контуру обличчя завдяки ліфтінгу шкіри, повернення рівномірного здорового тону шкіри, а також для відновлення її текстури.

Формули косметичних засобів лінії Rejuvenate розроблялися спеціально для боротьби з основними причинами вікових змін шкіри, що робить їх надзвичайно ефективними, в порівнянні із засобами, які усувають прояви вікової шкіри. При регулярному використанні засобів серії Rejuvenate відновиться молодість шкіри, вона знайде доглянутий і свіжий вигляд, з'явиться тривале відчуття комфорту. Всі косметичні продукти лінії Rejuvenate проявляють накопичувальний ефект, що характерно для професійної косметики.

Засоби антивікової лінії Rejuvenate мають в своєму складі колаген, еластин, ретинол, рослинні протеїни, екстракт плаценти, фітогормональної активи, гіалуронову кислоту, бетаїн, а також інші активні компоненти, які надають комплексну омолоджуючу вплив на шкіру.

Антивікова серія Rejuvenate від Piel Cosmetics представлена ​​такими унікальними косметичними засобами:

Gialur Rejuvanate – зволожуюча антивікова сироватка на основі комплексу низкомолекулярной і високомолекулярної гіалуронової кислоти. Сироватка забезпечує необхідний моментальний і накопичувальний антівовозрастной ефект.

Gialur Rejuvenate 0,5% – антивікова зволожуюча сироватка на основі гіалуронової кислоти з низькою молекулярною масою 50kDa, яка здатна проникати в глибокі шари шкіри і виявляти потужний антивікове накопичувальне вплив.

Gialur Rejuvenate Eye Serum – зволожуюча антивікова сироватка для шкіри навколо очей, формула якої заснована на комплексі низкомолекулярной і високомолекулярної гіалуронової кислоти. Сироватка миттєво виявляє противіковий накопичувальний ефект.

Rejuvenate Hydralifter Serum – інтенсивна зволожуюча еліксир-сироватка, яка проявляє ліфтинг-ефект.

Rejuvenate Anti-Wrinkle 1 Night Cream – нічний крем проти зморшок, який чудово бореться зі зморшками і запобігає появі нових. Після використання крему відновлюється еластичність шкіри і поліпшується її текстура.

Rejuvenate Duolift Day Cream – денний ліфтинг-крем, спеціально розроблений для усунення глибоких вікових проявів. Крем чудово бореться зі зморшками, підтягує шкіру і відновлює контур особи.

Rejuvenate Botolift Day and Night Cream – унікальний ліфтинг-крем з ботокс-ефектом, який значно зменшує мімічні зморшки, а також робить менш помітними вікові зморшки.

Rejuvenate Antiage SPF20 Day Cream – денний інтенсивний антивікової крем, який регенерує і активно відновлює вікову шкіру.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua