Новинка 2013: Precious Oil Tradition Anti-Frizz - випрямляє лінія для всіх типів волосся з натуральними маслами від Alfaparf Milano (Альфапарф Мілано)


У квітня 2013 року всесвітньо відома компанія Alfaparf Milano (Альфапарф Мілано), яка звеличує перукарське мистецтво над сірими буднями, презентувала інноваційну випрямляє лінію косметичних засобів для всіх типів волосся – Precious Oil Tradition Anti-Frizz.

Черпаючи натхнення з багатовікових традицій використання цінних масел фахівці компанії Alfaparf Milano розробили для нової лінії Anti-Frizz особливий комплекс, заснований на маслах Опунції і печу. Унікальне масло Опунції проявляє антиоксидантну, відновлює і зволожуючу дію на волосся, цінне масло печу має захисні і поживними властивостями.

Косметичні засоби Anti-Frizz гарантують антівьющійся і вологостійкий ефект для прямих, кучерявих і хвилястого волосся. З новою лінією Alfaparf Ви зможете з легкістю створити ідеальний і контрольований спосіб.

В складі засобів інноваційної лінії Anti-Frizz відсутні парафін, солі, сульфати і парабени.

В нову лінію від увійшов Alfaparf Anti-Frizz Oil Shampoo – будівник масляний шампунь, який підходить для всіх типів волосся. Шампунь заснований на інноваційній формулі, що з'єднує в собі ніжне очищувальних вплив з інтенсивним ефектом, який полегшує розчісування і робить волосся еластичними і м'якими.

Також для нової лінії був розроблений Anti-Frizz Fluid – флюїд з ефектом згладжування. цей будівник легкий флюїд сприяє розгладженню кучерявого, витких і прямого волосся, а також вирівнює волокна волосся, зменшуючи їх обсяг, і захищає від вологи. З цим унікальним флюїдом волосся тривалий час залишаються чистими.

Ще одним унікальним засобом, який увійшов в лінію Precious Oil Tradition Anti-Frizz, стала інтенсивна випрямляє маска – Anti-Frizz Mask. маска надає волоссю м'якості і полегшує їх розчісування. Унікальний комплекс на основі масел печу і Опунції згладжує поверхневі шорсткості стрижня волосся, роблячи їх більш слухняними. Після використання маски волосся стає блискучим і м'якими.

До того ж нова лінія від Alfaparf знайшла унікальний еко-мус для ідеальних кучериків – Anti-Frizz Mousse. Цей над-легкий флюїд перетворюється в еко-мус для випрямлення і згладжування кучериків. Цінні масла печу і Опунції чудово згладжують волокна волосся, зволожуючи їх стрижні. За допомогою еко-мусу обсяг волосся буде знаходиться під контролем, а кучерики будуть чітко розділені, навіть при підвищеній вологості.

Особливі інноваційні формули косметичних засобів лінії Precious Oil Tradition Anti-Frizz зроблять укладку швидше і простіше, а волосся легко розчісувати і більш гнучкими.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 2500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 2500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua