Активуйте молодість своєї шкіри з косметичною лінією Magnifique від Piel Cosmetics (Пьель Косметікс)


Легендарна Коко Шанель говорила, що розумна жінка обов'язково до свого тридцятиріччя стає красунею, тобто вона мала на увазі, що вік жінки – це не збільшення кількості зморшок на обличчі і втрата свіжості, а вельми майстерний засвоєння секрету чарівності і краси. Це також стосується і правильного догляду за шкірою.

Довкілля та сучасний світ відображаються не нашої шкірі. Екологія і нинішній спосіб життя змушують сучасну жінку по-особливому доглядати за своєю шкірою: підбирати косметичні засоби, який би ефективно справлялися з актуальними проблемами шкіри, і зберігали її красу і молодість на довгі роки.

На сьогоднішній день найпоширенішою проблемою шкіри є втрата молодого сяйва і блиску. Начебто шкіра ще молода, проте щось не так. Навіть якщо виходить успішно протистояти зморшкам, то молоде сяйво шкіри все одно не відновлюється. шкіра перестає випромінювати колишнє сяйво зсередини, а з роками стає все більш тьмяною, поки назавжди втрачають колишню свіжість і силу.

Саме тому компанія Piel Cosmetics (Пьель Косметікс) розробила косметичну лінію Magnifique, призначену для пробудження природної краси шкіри, інтенсивного відновлення її сяйва і молодості за рахунок стимуляції її внутрішніх природних ресурсів. Адже в будь-якому віці здорове сяйво шкіри здатне надати жінці впевненість в собі, чарівний магнетизм і підкреслити її красу!

Засоби лінії Magnifique засновані на унікальних активних компонентах, які стимулюють природний імунітет шкіри і виявляють антиоксидантну дію. Ефект здорового сяйва досягається за рахунок стимуляції процесів регенерації, які властиві молодій шкірі.

Як основного активного компонента для більшості засобів лінії Magnifique був використаний екстракт планктону Artemia salina, унікальні властивості якого надають неоціненний вплив на шкіру. Екстракт планктону Artemia salina заряджає клітини шкіри енергією, захищає їх навколишнього стресу, відновлює шкіру і покращує її стан. Також цей екстракт збільшує природну стійкість клітинок до впливу ультрафіолету, а також захищає від пошкодження ДНК, в результаті чого сповільнюється фотостаріння і знижується ймовірність виникнення шкірних захворювань. До того ж даний екстракт стимулює вироблення таких важливих для шкіри білків: кератину, колагену, фібронектину і філаггріна.

В склад засобів лінії Magnifique також входять екстракт плаценти, гель алое вера, протеїни шовку, вітаміни, екстракт морських водоростей і ефірні масла, які інтенсивно живлять і зволожують шкіру, надають їй бархатистість і повертають приємне відчуття комфорту.

Лінія Magnifique від Piel Cosmetics представлена ​​такими косметичними засобами:

1. Gialur Magnifique Revitalizing Serum – активує сироватка з гіалуроновою кислотою, яка інтенсивно зволожує шкіру обличчя і активно пробуджує її природну красу, молодість і сяйво. В результаті використання даного засоби шкіра набуває молодий блиск, здорове сяйво, рівну і оксамитову текстуру.

2. Gialur Magnifique Revitalizing Eye Serum – активує сироватка з гіалуроновою кислотою для шкіри навколо очей, яка інтенсивно зволожує ніжну шкіру, повертає їй молоде сяйво, поліпшує текстуру, підкреслюючи тим самим красу очей! При систематичному використанні шкіра навколо очей стає більш гладкою, розгладжуються дрібні зморшки, не виникає набряклість, зменшуються темні кола.

3. Magnifique Mesoprof Ultra Revitaizing Elixir – ультра ревіталізірующая еліксир-сироватка, яка інтенсивно відновлює шкіру і підтримує її молодий блиск. Засіб буквально заряджає шкіру життєвою енергією, роблячи її сліпуче прекрасною!

4. Magnifique Eye Cream SPF15 – активує крем для шкіри навколо очей, який забезпечує глибоке зволоження шкіри і підвищує клітинний імунітет. Крем робить ніжну шкіру більш гладкою, розгладжує дрібні зморшки, запобігає появі набряклість, зменшує темні кола.

5. Magnifique Hydra-Repair Day and Night Cream – відновлюючий крем для обличчя день-ніч, призначений для інтенсивного відновлення, зволоження і заспокоєння навіть сильно сухий, схильної до подразнень і надзвичайно чутливої ​​шкіри. Даний крем рекомендується використовувати після активних косметичних процедур в якості заспокійливого, загоювального і захисний засіб.

Зарядите свою шкіру енергією, поверніть їй сяйво і молодість разом з унікальними засобами лінії Magnifique!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua