Body Care - лінія для догляду за шкірою тіла Piel Cosmetics (Пьель Косметікс)


Українська компанія Piel Cosmetics (Пьель Косметікс), яка займається розробкою косметичних засобів найвищої європейської якості, створила нову зручну форму ефективного догляду за шкірою тіла – лінію Body Care. Адже шкіра є однією з найбільших органів людини і тому надзвичайно складно перебільшити його значущість, також як і значимість догляду за нею.

Лінія Body Care складається зі спеціальних спреїв, формула яких заснована на гіалуронової кислоти, колоїдне срібло, екстракті морських водоростей і провітамін В5 з додаванням ефірного масла.

Гіалуронова кислота сприяє інтенсивному зволоженню шкіри, збільшує її здатність утримувати вологу на довгий час, запобігає старінню і перешкоджає сухості, а також збільшує еластичність шкіри.

Провітамін В5 (пантенол) є незамінним засобом для відновлення структури клітин шкіри при тріщинах, опіках, дерматитах і т.п. Також пантенол чудово зволожує і живить шкіру, покращує її структуру.

Екстракт морських водоростей – джерело корисних речовин для нормального функціонування шкіри. Екстракт морських водоростей сприяє поліпшенню жирового обміну, виводить токсини, надає пом'якшувальну і зволожуючу дію, а також має протизапальний ефект, сприяє регенерації шкіри і усуває м'язову напругу.

Колоїдне срібло чудово регулює виділення шкірного жиру, підтримуючи водно-жировий баланс, зупиняє розвиток шкідливих клітин бактерій, пригнічуючи їх розмноження, що в результаті захищає шкіру від старіння і запальних процесів. Колоїдне срібло має виражену протизапальну дію, нормалізує обмінні процеси і знімає напругу.

Формули зволожуючих спреїв лінії Body Care від Piel Cosmetics настільки активні, що крім основного призначення їх рекомендують використовувати після відвідування солярію, прийняття сонячних ванн, гоління, депіляції та масажу.

Косметичні засоби лінії Body Care мають чудову текстуру, яка дозволяє їм майже миттєво вбиратися, що вкрай важливо в ті хвилини, коли зовсім немає часу.
Абсолютно всі засоби лінії Body Care не містять ароматизаторів, барвників і консервантів-парабенів.

Ця унікальна лінія від Piel Cosmetics представлена ​​ Ультра зволожуючим спреєм для тіла з ефірною олією іланг-ілангу. Цей унікальний спрей прекрасно підходить для інтенсивного зволоження і захисту шкіри всіх типів. Даний засіб мабуть покращує зовнішній вигляд шкіри, даруючи їй м'якість і гладкість, роблячи приємною на дотик. Вхідне до складу спрею ефірне масло іланг-ілангу чудово розгладжує, вирівнює і полірує поверхню шкіри, покращуючи настрій і самопочуття.

Також в лінію Body Care входить Спрей для тіла з ефектом мікроліфтінга з додаванням ефірної олії троянди. Даний спрей інтенсивно зволожує і підтягує шкіру, помітно покращує її зовнішній вигляд, роблячи її гладкою, м'якою, приємною на дотик. А дивовижне ефірне масло троянди, що входить до складу засобу, тонізує, інтенсивно зволожує, знімає напруга, утома і сухість, а також проявляє виражений ефект мікроліфтінга – оновлює і підтягує шкіру, сприяючи розгладженню зморшок.

Ще одним унікальним засобом, який представлено в лінії Body Care, є Спрей для тіла антицелюлітний з ефектом сауни, який збагачений ефірними маслами розмарину і м'яти перцевої. Даний засіб інтенсивно зволожує шкіру, зменшує «апельсинову кірку», захищає шкіру і мабуть покращує її зовнішній вигляд. Що входить до складу екстракт перцю – підсилює лімфодренаж, активізує кровообіг, роблячи шкіру більш пружною, а цінне розмаринову ефірне масло вирівнює рельєф шкіри, підвищує її еластичність, запобігає появі розтяжок і сприяє їх зменшенню.

Засоби лінії Body Care від Piel Cosmetics подарують все те, що необхідно для Вашої шкіри: зволоження, захист, харчування та відновлення! Просто візьміть і спробуйте!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за тілом
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua