Pure Salvation - лінія для проблемної шкіри від Piel Cosmetics (Пьель Косметікс)


Мистецтво бути красивою полягає в умінні приховувати недоліки і вигідно підкреслювати достоїнства. Адже постать завжди можна перетворити правильно підібраною одягом, а овал обличчя з легкістю можна мабуть поліпшити гарною зачіскою, підібраною зі смаком. Проте існує одне недосконалість, яке надзвичайно складно приховати, а найчастіше навіть неможливо. Звичайно ж мова йде про проблемній шкірі.

Усипана прищами, лискуча, жирна, з закупореними порами, схильна до роздратування і почервоніння шкіра дійсно приносить своїм господиням багато проблем. Крім фізичного дискомфорту, така шкіра породжує почуття незадоволення собою, псує настрій, підриває впевненість в своїх силах. Жінки намагаються виправити такий недолік за допомогою декоративної косметики, скрупульозно замазуючи всі видимі дефекти, однак результат їх все одно не радує, тому що шкіра вже не має природний, свіжий і оксамитовий вигляд. До того ж проблеми від таких хитрощів не тільки не зникають, а навпаки навіть посилюються. Нанесений на шкіру товстий шар тонального крему закриває пори і провокує ще більше запалення і подразнення.

Для того щоб усунути таку проблему необхідно забезпечити шкірі відповідний догляд. Крім використання коштів для вмивання, які розробляються з урахуванням всіх особливостей проблемної шкіри, також необхідно потурбуватися про те, щоб шкіра обов'язково отримала захист, зволоження, стабілізацію внутрішніх процесів, які забезпечують її здоров'я і красу.

Саме для проблемної шкіри компанія Piel cosmetics (Пьель Косметікс) розробила лінію Pure Salvation. Засоби лінії спеціально створені для того, щоб жінки нарешті змогли забути про прикрі проблеми шкіри і побачити себе привабливою, впевненою і чудово жіночною!

Засоби лінії Pure Salvation засновані на компонентах, які ефективно заспокоюють і зволожують шкіру, надають антисептичну дію, звужують і очищають пори, запобігають появі чорних крапок, а також усувають роздратування і запальні процеси і запобігають появі нових. До того ж активні компоненти косметичних засобів лінії Pure Salvation матируют шкіру, вирівнюють її тон і покращують колір. Систематичне використання коштів лінії зробить шкіру свіжою і чистою, поверне привабливий і здоровий вигляд, подарує відчуття забутого комфорту.

Догляд за проблемною шкірою потрібно починати з якісного очищення. Для цього в лінію Pure Salvation був включений Gel Demaquillant 4 in 1 – безпечний засіб для демакіяжу, яке не містить SLES. Даний демакияж знімає роздратування, нормалізує роботу сальних залоз, надає відчуття комфорту, звужує пори. Також засіб починає зволожувати шкіру вже під час очищення, за рахунок входить до складу гіалуронової кислоти. Демакіяж-гель усуває жирний блиск, сприяє пружності шкіри, заспокоює її, прискорює регенераційні процеси, пом'якшує, живить, захищає шкіру, має антисептичну, протизапальну, антиоксидантну дію.

Обов'язковим етапом очищення шкіри також є умивання. В лінію Pure Salvation входить гель для вмивання проблемної шкіри Purifying Gel Ceanser 4 in 1. Гель забезпечить шкірі обличчя свіжий і здоровий вигляд, вирівняє колір, дозволить знову відчути себе жіночною і чарівною. Даний засіб розроблено з урахуванням всіх особливостей проблемної шкіри, яка схильна до висипань і почервоніння. Гель призначений для дбайливого і ефективного очищення шкіри, а активні компоненти під час цього процесу сприяють звуженню пор, нормалізації роботи сальних залоз, усунення почервоніння і подразнень. Також гель забезпечує необхідне зволоження.

Одним з найактивніших продуктів лінії Pure Salvation є інтенсивна сироватка-еліксир для проблемної шкіри Salvation, формула якої розроблена для забезпечення концентрованого впливу на шкіру для вирішення її проблем.

Також в лінію Pure Salvation від Piel Сosmetics входить крем для проблемної шкіри Basic Treat Day and Night cream, спеціально підібрані компоненти якого ефективно зволожують і матируют шкіру, регулюють роботу сальних залоз, зменшують вироблення шкірного жиру, звужують пори, очищають їх і перешкоджають появі чорних крапок. Також крем заспокоює роздратування і запобігає виникненню запальних процесів. До того ж крем має ламеллярную структуру, яка зміцнює ліпідний шар шкіри, посилюючи таким чином її бар'єрну функцію і запобігаючи зайву втрату вологи.

Спробуйте засоби лінії Pure Salvation від Piel Сosmetics – і нехай Ваша шкіра буде Вашою гордістю і прикрасою!

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за обличчям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua