Dita von Teese Classics - колекція від королеви бурлеску для Artdeco (Артдеко)


Німецька косметична компанія Artdeco (Артдеко) дуже рідко співпрацює з відомими людьми і майже не виробляє тематичних колекцій. Але влітку минулого року Artdeco презентував нову косметичну колекцію, створену у співпраці з королевою бурлеску Dita von Teese (Дітою фон Тіз) і присвячену ретро-стилю, голлівудському класичного гламуру початку ХХ століття.

За останній час екстравагантний і спокусливий образ Діти фон Тіз набував все більше і більше популярності і визнання від критиків моди. Діта – унікальна жінка, оскільки будучи стриптизеркою вона примудрилася стати однією з найстильніших зірок і іконою моди.

А насправді Діта фон Тіз вважає себе абсолютно звичайної дівчиськом. Ще в юному віці вона любила дивитися старі голлівудські картини 40-х років і при цьому уважно розглядати макіяж відомих актрис, який стала в подальшому створювати і собі. Діта вважає, що спокушання є творчістю, і кожна представниця прекрасної статі, яка хоче мати гламурний вигляд, зачаровувати, легко може навчитися сама створювати свій образ і себе. Діта впевнена, що мейк-ап здатний зробити навіть зі звичайної жінки незвичайну красуню. Саме тому Діта доклала багато зусиль для того, щоб не тільки епатувати публіку, а й з розрахунком і розумом підносити себе.

Діта фон Тіз багаторазово з'являлася на обкладинках модних видань (Elle, Vogue, Vanity Fair, Tatler), створює колекції білизни, презентувала іменний зоряний аромат Femme totale, пише книгу … Вона не тільки показує і вдосконалює себе, а намагається з усіх сил навчити жінок бути красивими.

Колекція Dita von Teese Classics, яку Діта створила спільно з Artdeco, цілком і повністю відображає її неповторний стиль – позачасовий, класичний, елегантний, спокусливий і разом з тим відвертий, з поволокою таємничості і родзинкою. Головні правила макіяжу Діти – це чітко окреслені губи червоного кольору, фарфоровий колір обличчя і котячі стрілки.

Dita von Teese Classics – це колекція, в якій з'єднаний гламур і вантажу, развратность і елегантність. Ця колекція складається з 38 декоративних косметичних засобів, витриманих в одному стилі.

Так як Діта основний акцент робить на Смоукі айз з ідеально накресленими стрілками, в колекції представлені ідеально підібрані для цього тіні для повік Glamour Eyeshadow & Eyeshadow matt контрастних світлих і темних відтінків з димчастими переходами. Палітра тіней колекції Dita von Teese Classics представлена ​​дванадцятьма класичними відтінками, які зроблять погляд неймовірно виразним. Шість відтінків тіней мають дрібні перлинні пігменти, які красиво переливаються, підсвічуючи повіку, а решта шість відтінків тіней – класичні матові.

Також для нової колекції Artdeco створений магнітний бокс для восьми відтінків тіней з красивим тематичним дизайном Beauty Box Quadro.

Для створення красивих стрілок в колекцію Dita von Teese була включена гелева підводка для очей з вугільно-чорними пігментами Gel Eyeliner, яка підходить навіть для чутливих очей, тому що не містить мінеральних масел, парафіну, парабенів. До того ж ця підводка швидко сохне, водостійка, не розпливається і дуже проста в нанесенні.

Для тих, кому складно малювати стрілки гелевою підводкою в колекцію Dita Von Teese була включена ще одна підводка – механічний олівець Eye Styler. Формула олівця створена на мінеральній основі, без парабенів, ароматів і консервантів. Олівець м'яко наноситься, легко розтушовують, яскравий і стійкий, має вбудовану точило.

Які ж Smoky eyes без чудових вій? Для цього була створена туш Art Couture Lash Volumizer Mascara, яка надає віям неймовірний обсяг і відмінно розділяє їх. Туш не має запаху, заснована на натуральних восках.

Наперекір усім канонам макіяжу легендарна Діта робить акцент і на губи, і на очі! Вона постійно стверджує, що саме губи є найгучнішою заявкою жінки про себе. Саме тому в колекції Dita Von Teese всі кошти для губ шалено сексуальні, яскраві і привабливі. Так в новій колекції Artdeco представлена ​​оксамитова помада Art Couture Lipstick Velvet в шести яскравих насичених матових відтінках, які особисто вибирала Діта зі свого арсеналу. Помада має м'яку текстуру і чуттєвий блиск.

Червоні губи є справжнім мистецтвом і без чіткого контуру губ тут не обійтися! Саме тому в колекцію Dita Von Teese була включена підводка для губ Lip Liner, яка дуже стійка, не розтікається, з кремовою текстурою, добре розтушовують і при цьому досить густа для створення чіткої лінії.

Лаки для нігтів в колекції Dita von Teese Classics до пари губні помадам – вони мають яскраві, красиві, не виходять з моди відтінки.

Також в колекції представлена ​​пудра Compact Powder, яка допоможе створити фарфорове личко, ідеально рівного тону і без єдиного недоліку. Пудра має мелкодисперсную шовковисту текстуру, що робить її абсолютно непомітною на обличчі.

Для додання свіжості особі було створено чотири ніжних відтінку рум'ян Dita von Teese Blusher.

Таких жінок, як легендарна Діта фон Тіз або обожнюють, або ненавидять – третього просто не дано. І макіяж від Діти призначений для сміливих, впевнених в собі і при цьому внутрішньо мудрих, цільних і елегантних жінок.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по макіяжу
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua