Лінія Biolage - професійний догляд і відновлення волосся від Matrix (Матрікс)


Однією з найпопулярніших і затребуваних ліній прогресивної торгової марки Matrix (Матрикс) є лінія Biolage therapie.

Biolage – система професійного догляду за волоссям та їх відновлення на основі натуральних ботанічних екстрактів, вплив яких сконцентровано на рішення конкретних проблем шкіри голови і волосся, а також на основі керамідів, які знаходять і наповнюють пошкоджені ділянки волоса, сприяючи їх харчування, зміцненню та відновленню.

Лінія Biolage представлена ​​такими спеціалізованими серіями:

Biolage hydratherapie – серія засобів, заснованих на екстракті алое вера і маракуї, які зупиняють процес втрати вологи і відновлюють м'якість волосся. До складу продуктів даної серії не належать парабени і силікони.

Biolage colorcaretherapie – серія косметичних засобів, які оживляють і живлять волосся, насичують їх блиском і кольором, надають здоровий і сяючий вигляд. А що входять до складу UV-фільтри і екстракт орхідеї захищають волосся від негативного впливу навколишнього середовища і сонячних променів.

Biolage fortetherapie – кошти, які зміцнюють ослаблені волосся, насичують їх життєвою енергією, надають блиск і пом'якшують волосся. Косметичні продукти даної серії також відновлюють волосся, знижуючи їх ламкість до 90%, завдяки концентрованої дозі керамідів, маслу кісточок манго, екстрактів бамбука і гуарани.

Biolage rejuvath é rapie – засоби для відновлення сили, податливості і сяйва волосся, а також їх захисту від передчасного старіння.

Biolage scalptherapie – серія засобів, призначених для вирішення проблем шкіри голови і волосся. Продукти серії збагачені екстрактом освіжаючою м'яти, який чудово заспокоює шкіру голови. Дана терапія розроблена для глибокого очищення волосся і шкіри голови, а також для догляду за їх проблемними ділянками.

Biolage smooththerapie – серія продуктів, які чудово розгладжують неслухняні і сухе волосся, захищаючи їх від вологості і надаючи блиск. Засоби серії мають унікальну формулу, яка контролює баланс вологи в неподатливих волоссі, пристосовуючись під мінливі умови навколишнього середовища. Після використання коштів даної серії волосся стає зволоженими, м'якими, гладкими і слухняними.

Biolage volumatherapie – серія косметичних продуктів, які повертають м'якість і чудовий блиск волоссю. Що входять до складу засобів даної серії евкаліпт і імбир забезпечують тривалий обсяг зачіски. Продукти серії Volumatherapie зміцнюють ослаблені і тонке волосся, усувають їх ламкість.

Biolage Delicate Care – серія засобів для захисту, відновлення, харчування освітлення та мелірованого волосся. Унікальні продукти серії перешкоджають потускнению кольору і сприяють збереженню природного блиску волосся.

Biolage Sunsorials – засоби для захисту волосся від шкідливого впливу ультрафіолетових променів, хлору басейну і морської води. Продукти цієї серії живлять волосся і надають їм сяючий блиск.

Biolage Oiltherapie – нова серія 2013 року, розроблена для відновлення і живлення волосся. Засоби серії глибоко живлять волосся, надають їм вишуканий блиск, дбайливо відновлюють волосся, захищаючи їх. Засоби серії містять унікальну формулу, засновану на маслі дерева Морінга – невимовно цінному маслі, яке відоме вже не одне тисячоліття, завдяки своїм корисним властивостям. Масло дерева Морінга багато антиоксидантами, захищає волосся від вільних радикалів, відновлюючи і зберігаючи природне здоров'я волосся.

Biolage Fiberstrong – серія продуктів нового покоління, які зміцнюють ламкі й ослаблені волосся. Засоби серії засновані на найцінніших компонентах і високотехнологічних молекулах, які вирішують особливі проблеми пошкодженого волосся, забезпечують оптимальну цілісність волокон волосся.

Дивитися всі статті
ТОП товарів по догляду за волоссям
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua