Fahrenheit Absolute - чуттєвий аромат вогненної стихії від Christian Dior (Крістіан Діор)


У вересні 2009 року через 21 рік після разюче успішного запуску прославленого аромату для чоловіків Fahrenheit (1988 року), французький парфумерний Дім < a href="/brands/christian_dior"> Christian Dior (Крістіан Діор) презентував нову, насичену палючими, темними фарбами варіацію класики – туалетну воду Fahrenheit Absolute.

Парфуми Fahrenheit Absolute є найвищою точкою температури за шкалою Fahrenheit, яка балансує за межею можливого. Глибоке, інтенсивне переродження Fahrenheit Absolute, созревающее полум'ям в вогненних жилах, схоже на чарівний факір, що зачаровує обличчя небезпеки.

Fahrenheit Absolute – це східна, тліюча шкірясто-деревна ароматна композиція, елегантна і мужня з таємничими і чуттєвими відтінками. Автором цього владного і філософського парфуму став арт-директор парфумерної лінії компанії LVMH прославлений парфумер Francois Demachy (Франсуа Демаші).

Композиція Fahrenheit Absolute побудована на символічних для парфуму Fahrenheit нотах шкіри і листі фіалки, які прикрашають тліючі, чуттєві відтінки аромату, а також рідкісних породах деревини і смол, які розкривають при нагріванні все своє ароматне багатство і влада: дерево Уд, Ладан і Мірра.

Ориентальная вершина Fahrenheit Absolute виконана солоденьким теплом бальзамічний-деревного пахощів ефіопської смоли мірри, густий аромат якої схожий на розтікається лаву, сплітається з шкірним покривом Землі, покритої фіалковими «оберегами». Охмеління таємницею, пекучим полум'ям Сходу загострюється акордом сомалійського ладану. Димчаста аура цінного пахощі описує перехід до ароматного серцю композиції, якому відведена основна роль.

Серце Fahrenheit Absolute розстеляється м'яким килимом, який витканий з рідкісних ниток чорної смоли дерева Уд з тонким теплом мускусно-деревного аромату. деревна елегантна текстура, як ніби-то вислизає від насувається вогненної природної стихії крізь всю ароматну композицію. Образи стихії, які поглинені вулканічної рікою, не розсипаються попелом, а обволікають вишуканим пахощами священних смол, набираючи найвищого піку в ароматному шлейфі – кордоні зіткнення зі стихією води, яка несе заспокоєння полум'яному потоку. Сила і гострота благородної мужності в ароматному Absolute також підкреслена легкими відтінками гвоздики, фіалки і мускатного горіха.

Флакон парфумів Fahrenheit Absolute має звичні обриси. Лише колір пляшки, немов розпечений аромат убрався інтенсивним червоно-бурим градієнтом, який переходить в чорний колір на ковпачку.

За рахунок загадкової, інтенсивної та теплою суті аромат Fahrenheit Absolute ідеально підійде для вечірніх заходів, але в той же час їм можна користуватися і в якості денного повсякденного парфуму.

Аромат Fahrenheit Absolute від Christian Dior представлений у флаконах об'ємом 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Toilette (Туалетна вода).

Дивитися всі статті
  • Оригінальна
    продукція

    Ми продаємо тільки оригінальну продукцію від офіційних дистриб'юторів.

    Ви можете перевірити товар при отриманні, під час доставки.

  • Безкоштовна
    доставка по
    Україні від 1500 грн

    Безкоштовно на склад Нової Пошти при замовленні від 1500 грн.

  • Професійна
    консультація
    менеджера

    Наші менеджери професійно проконсультують вас з будь-якого товару, допоможуть підібрати доглядають кошти.

    Вони мають багаторічний досвід роботи в beauty-сфері та регулярно проходять навчання.

  • Накопичувальна
    дисконтна
    система

    Знижка 3% за реєстрацію на сайті.

    Знижки в залежності від суми замовлення:
    5% на замовлення від 5000 грн
    7% на замовлення від 7000 грн

    Також діє накопичувальна система знижок для постійних покупців.

ruua